Gestul făcut de Regina Elisabeta în faţa coşciugului Dianei a fost neprevăzut. Nu a mai făcut asta niciodată

2 aprilie, 2018
The Ceremonial Funeral Of Former British Prime Minister Baroness Thatcher jpeg

La şapte zile după tragica ei trecere în nefiinţă, Prinţesa Diana a fost onorată cu o înmormântare publică. Eveniment care a strâns mai bine de 2,5 de miliarde de persoane în faţa televizoarelor şi alte trei milioane de persoane pe străzile din Londra, urmărind coşciugul de la Palatul Kensington până în Althorp, acolo unde se află locul ei de veci.

Regina Elisabeta a făcut un gest neprevăzut la moartea Dianei

Imediat după slujba de procesiune, organizată la Capela St. James, coşciugul regretatei Prinţese Diana a fost plimbat pe străzile din Londra. Fratele Dianei, Earl Spencer, cei doi fii, William şi Harry, Charles, dar şi Prinţul Philip, au mers în convoi, pentru a o conduce pe cea care a fost „prinţesa inimilor” pe ultimul drum. În tot acest timp, Regina Elisabeta, dar şi alte rude, au aşteptat cortegiul funeral în faţa Palatului Buckingham.

image

Iar în momentul în care coşciugul care o purta pe Prinţesa Diana a ajuns în faţa Palatului Buckingham, Regina Elisabeta a fost văzută făcând un gest nemaiîntâlnit şi neprevăzut. Aceasta şi-a plecat capul, în semn de respect, în faţa celei care îi fusese noră. Gest pe care suveranul britanic nu l-a mai făcut niciodată, dat fiind faptul că fiind regină nu e necesar să-l facă vizavi de nimeni. Prin plecarea capului, Elisabeta a vrut să transmită un mesaj de compasiune, onoare, dar şi o imensă durere, în ciuda acuzelor care curgeau necontenit împotriva ei.Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg