Gestul făcut de William în fața a doi copii la deschiderea unui restaurant! Prințul i-a uimit pe toți

12 iulie, 2023

Prințul William a participat ieri, 11 iulie, la deschiderea unui restaurant în Cornwall. Acolo, el a fost întâmpinat de mai mulți fani regali, printre care și doi copii față de care viitorul rege a făcut un gest superb!

Prințul William în Cornwall (3) jpg

Prințul William și-a început săptămâna de lucru cu o excursie! Luni după-amiază, Prințul de Wales a călătorit în Cornwall pentru a vizita pepiniera Ducatului de Cornwall de lângă Lostwithiel, la aproximativ patru ore de mers cu mașina de casa sa din Windsor.

Prințul William a făcut această călătorie pentru a inaugura The Orangery, un nou restaurant construit ca parte a unui plan de creștere a spațiilor pentru turiști la Nursery. Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a făcut mai întâi un tur al noului atrium central al Nursery, intrând în legătură cu personalul Nursery și cu angajații Duchy of Cornwall care au dat viață proiectului.

Pepiniera Duchy of Cornwall și-a început activitatea ca centru de grădinărit prin recolta de arbori forestieri în anii 1960. Centrul și-a făcut publice vânzările de plante în 1974 și a crescut până a devenit una dintre cele mai mari pepiniere din sud-vestul Angliei. Ulterior, Prințul William s-a deplasat la Glasshouse, care găzduiește o gamă variată de plante.

Nu în ultimul rând, Prințul William a inaugurat oficial restaurantul The Orangery. Și, ca o atenție adusă proiectului Premiului Earthshot al Prințului William, câștigătorul premiului, Notpla, a furnizat o parte din ambalajele sale pe bază de alge marine restaurantului Nursery, scrie People.

La deschiderea oficială, Prințul William a făcut un gest special pentru doi copii, i-a lăsat pe ei să taie panglica, după cum se poate observa și în imaginile surprinse de fotografi.

Prințul William deține ducatul de Cornwall

Nursery face parte din Ducatul de Cornwall, proprietatea privată înființată de regele Edward al III-lea în 1337 pentru a asigura un venit moștenitorului tronului. Aceasta a continuat de atunci, iar Prințul William a moștenit ducatul și titlul de Duce de Cornwall în urma morții Reginei Elisabeta și a intrării în drepturi a tatălui său, Regele Charles, fostul Prinț de Wales și Duce de Cornwall, în septembrie 2022.

Vasta moșie de terenuri agricole, proprietăți și afaceri comerciale valorează aproximativ 1,3 miliarde de dolari. Anul trecut, acesta i-a asigurat Regelui Charles un venit de aproximativ 25 de milioane de dolari.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg