Gestul fără precedent al defunctei Regine pentru Kate Middleton. Rar lăsa Elisabeta a II-a garda jos

9 octombrie, 2024

Regretata și răposata Regină a Marii Britanii nu era un om care să se lase ușor pradă emoțiilor. Avea încredere în instinctele și flerul său. Tocmai de aceea, nu a simțit rețineri când venea vorba de Kate Middleton.

Kate și Elisabeta, Profimedia (2) jpg

Mireasa nepotului său cel mare a fost dintotdeauna agreată și primită la Palat cu brațele deschise. Nu a existat reținerea pe care a avut-o la Meghan Markle. Dar asta este altă poveste.

Regina ar fi făcut tot posibilul să o facă să se simtă bine-venită pe Kate

Nu poate fi ușor să te căsătorești în familia regală, dar cel puțin Prințesa Kate Middleton știe că a fost acceptată de regretata regină chiar înainte de moartea ei.

Prințul William s-a căsătorit cu Kate la 29 aprilie 2011, după ce a întâlnit-o pentru prima dată la Universitatea St Andrews în 2001. Deși ultimele luni au fost tulburi pentru Prințesa Kate, ea este cunoscută pentru faptul că reușește să-și mențină calmul în orice împrejurare, lucru de-a dreptul de admirat, scrie The Mirror.

 Majestatea Sa a făcut tot posibilul să o facă pe actuala prințesă de Wales să se simtă bine-venită, permițându-i să viziteze Balmoral și dându-i permisiunea de a-și aduce aparatul foto și de a fotografia peisajul uluitor, potrivit autoarei regale Katie Nicholl. Deși acest lucru poate să pară normal pentru omul obișnuit, Katie explică că situația chiar nu era una obișnuită.

Prima ei invitație de a petrece timp acolo a venit încă de la începuturile relației cu William. Nu există nicio îndoială că Kate a avut emoții, mai ales la gândul că o va cunoaște pe regină. Însă Elisabeta chiar și-a dorit s-o facă să simtă ospitalitatea ei. Drept urmare, i-a acordat un privilegiu rar.

În cartea ei, ”Kate: The Future Queen” (Kate, viitoarea regină”), publicată în 2013, Katie notează: „Până acum, regina o întâlnise pe Kate doar trecător la nunta lui Peter și Autumn Phillips, dar a făcut tot posibilul să o facă să se simtă bine-venită, dând permisiunea ei de a face poze la Balmoral”. Invitația la Balmoral arăta că regina era gata să o lase pe Kate să intre în cercul regal al apropiaților. I-a câștigat rapid încrederea.

Autoarea a adăugat: „Fiind o femeie care și-a trăit întreaga viață în ochii publicului, regina își lăsa garda jos rar și cu foarte puțini oameni. În afară de familia ei și cei mai apropiați prieteni, nu mulți o pot vedea pe adevărata Elisabeta”. De la prima vizită la palatul scoțian, Kate a devenit o persoană bine primită acolo. Iar în 2019, Kate și William, la vremea aceea Ducele și Ducesa de Cambridge, au fost fotografiați sosind la slujba de duminică împreună cu regina.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Principesa Sofia in Tara Motilor in Apuseni   FOTO Casa Majestății Sale (4) jpg
Kate Middleton înmormântare Prințul Philip foto Getty Images (2) jpg
Printesa Caroline de Monaco si Printul Charles al Marii Britanii, anii 1970   Getty Images jpg
Margareta a României foto Facebook jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor  la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881839450 jpg
Lilibet Diana Mountbatten Windsor, Profimedia (1) jpg
Ducesa Sophie și Prințul Edward Foto Profimedia (4) jpg
Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle însărcinată, în 2019, Foto Getty (3) jpg
Regele Felipe   GettyImages 1781874528 jpg
Pippa Middleton nuntă, GettyImages (2) jpg
Printesa Kako in tribune la tenis la Jocurile Japoniei   profimedia 0914636054 jpg
Nicole Coste, iubita stewardesa a lui Albert de Monaco, mama lui Alexandre Grimaldi   Instagram 2 jpg
Diana Vanity Fair jpg
Principesa Sofia la ambasada Germaniei de Ziua Germaniei   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpg
FotoJet Mary (2) jpg
Meghan Markle dieta jpg