Gestul pe care îl face Prințul Harry pentru Archie, care a lipsit de la cel mai mare eveniment regal

8 august, 2023

După ce nu l-a luat cu el la încoronarea Regelui Charles, Prințul Harry va călători Africa pentru a realiza un nou documentar pentru Netflix și se pare că vrea să-l ia cu el pe fiul său Archie, în vârstă de 4 ani, pentru a crea amintiri.

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg

Prințul Harry se pare că plănuiește să se revanșeze pentru că fiul său Archie a lipsit de la încoronarea Regelui Charles al II-lea din luna mai, ducându-l într-o călătorie de neuitat în Africa.

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, va călători în curând în Africa pentru a-și filma viitorul documentar Netflix și speră să-l ia pe fiul său Archie, în vârstă de patru ani, în această călătorie. Prințul Harry nu a ascuns niciodată că iubește Africa, iar legătura pare să devină tot mai puternică pe măsură ce trec anii. Ducele de Sussex a călătorit în Kenya și a stat pe insula Kiwayu din Oceanul Indian când era copil.

Fie că ajută orfanii bolnavi de SIDA din regatul sărac al Lesotho, fie că asistă la proiecte în Angola, Prințul Harry vorbește de mult timp despre legătura sa puternică cu continentul. El a spus se simte în largul lui în Africa și a dezvăluit odată că slujba sa de vis ar fi acolo. „Probabil că aș locui în Africa", a spus Harry. „Mi-ar plăcea să îmi petrec tot timpul acolo... Ca meserie, probabil că aș fi ghid de safari". Iar acum, ducele este încântat să se întoarcă acolo unde se simte cel mai "împăcat", notează Mirror

„Întotdeauna a vrut să le arate copiilor săi continentul care a fost atât de special pentru el timp de atâția ani", a declarat o sursă pentru revista Woman's Day. „Aici s-a simțit aproape de mama sa, unde i-a călcat pe urme, și este aproape un drept familial ca el să aibă bucuria de a-i arăta Africa fiului său."

Când Regele Charles a fost încoronat la începutul acestui an, Prințul Harry a călătorit singur la Londra pentru a asista la încoronarea tatălui său. Iar acum, se pare că vrea ca Archie să nu mai rateze niciun moment important. „Este suficient de mare acum pentru a aprecia, iar Harry a fost disperat ca Archie să nu rateze experiențe unice în viață de la încoronare", a adăugat sursa.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg