Gestul Reginei Elisabeta vizavi de Kate dovedeşte că ea e preferată ei

21 martie, 2019
6 kate regina png png

Zilele trecute, Ducesa de Cambridge a participat alături de suverana Marii Britanii la îndatorire oficială comună. Înspre locaţie, cele două s-au deplasat cu aceeaşi maşină, lăsând la vedere un detaliu care vorbeşte mult despre relaţia dintre cele două.

Regina Elisabeta a fost prima care a validat relaţia dintre nepotul ei, viitorul rege al Marii Britanii, şi Kate Middleton, iar susţinerea ei se vede şi acum, peste ani. Cele două au o relaţie foarte apropiată, deschisă, total diferită de cea dintre mai noua venită la palat şi suverană.

Detaliul care ne-a dovedit că suverana o îndrăgeşte foarte mult pe mama strănepoţilor ei este faptul că, în maşină, în drum spre King`s College, cele două au împărtăşit aceeaşi păturică. După cum se ştie, suverana nu pleaca la drum dacă în maşină nu se regăseşte o pătură cu care să-şi încălzească picioarele. De data aceasta, a împărţit-o cu mai tânăra ei noră.

        View this post on Instagram                   #special#photos#uk#london#british#royalfamily#queen#queenelizabeth#princephillip#princecharles#princessdiana#princessanne#princeandrew#princeedward#thecrown#monarchy#cambridge#princewilliam#katemiddleton#dukeofcambridge#duchessofcambridge#cute#princegeorge#princesscharlotte#princelouis#flower#flowerstagram#beautiful#art#royal#flowerstagram A post shared by uk.monarchy (@uk.monarchy) on Mar 19, 2019 at 9:06pm PDT

View this post on Instagram

#special#photos#uk#london#british#royalfamily#queen#queenelizabeth#princephillip#princecharles#princessdiana#princessanne#princeandrew#princeedward#thecrown#monarchy#cambridge#princewilliam#katemiddleton#dukeofcambridge#duchessofcambridge#cute#princegeorge#princesscharlotte#princelouis#flower#flowerstagram#beautiful#art#royal#flowerstagram

A post shared by uk.monarchy (@uk.monarchy) onRecente pe Ok! Magazine

regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg