Gestul tandru făcut de Kate faţă de Prinţul William. Meghan Markle a făcut acelaşi lucru cu Prinţul Harry!

13 decembrie, 2017
ducesa de cambridge jpeg

Ducele şi Ducesa de Cambridge nu sunt văzuţi niciodată ţinându-se de mână în public, spre deosebire de Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, care au apărut ţinându-se de mână şi chiar făcând gesturi tandru.

image

Kate Middleton şi Prinţul William sunt destul de rezervaţi când vine vorba de demonstraţii de aftecţiune în public, asta din cauza faptului că ei apar la evenimente în calitate de oameni caremuncesc, deci vor să fie profesionişti.  Cu toate acestea, Kate a "încălcat" tradiţia săptămâna trecută în cadrul unei emisiuni TV la care a participat alături de soţul său, William.

Ce a făcut? Ei bine, îmbrăcată de sărbătoare şi cu zâmbetul pe buze, Kate i-a atins genunchiul Prinţului William în timpul interviului pentru Blue Peter din Manchester. Este vorba de un gest scurt, spontan, dar care ne aminteşte de aceeaşi atingere făcută de Meghan Markle faţă de Prinţul Harry, momentul în care fosta actriţă i-a pus mâna pe genunchi prinţului în timpul primului lor interviu în calitate de logodnici.

William şi Kate au primit din partea gazdelor emisiunii câte un ecuson din aur Blue Peter pentru activitatea lor caritabilă.

Deşi în mod normal Kate şi William nu sunt afectuoşi în public, au fost câteva momente în care n-au mai ţinut cont de asta şi au dat frâu liber sentimentelor. La Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, nu şi-au putut ascunde entuziasmul şi s-au împărtăşit în tribună, iar imaginile cu sărutul de la balconul Palatului Buckingham din ziua nunţii lor din 2011 sunt memorabile.

Căsătoria cu Kate Middleton, în 2011

 Foto: Captură YouTube, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg
Printesa Alexia, debut la Ziua Printilor   casa regala (3) jpg
Regina Elisabeta a II a  GettyImages jpg
Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty (4) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei, Profimedia (1) jpg
Prințesa Beatrice Sienna profimedia 0773565104 jpg
Meghan Markle, Prințul Harry la Invictus Games  foto   Getty jpg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Regina Rania la New York cu Jill Biden si Regina Mathilde   Instagram (1) jpg
Charles, William și Harry jpg
Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia jpg
Prințul William, prima zi din vizita la New York, Profimedia (2) jpg
profimedia 0806116354 jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (6) jpg
Regina Sonja, Regina Silvia, Regina Margrethe a II a a Danemarcei, Regele Harald, Printul Frederik, Printul Daniel, Printesa Victoria, Printesa Mary la Jubileul de Aur al Regelui Carl Gustaf al Suediei   Casa Regala (19) jpg
Prințul Albert, Profimedia jpg