Gesturile făcute de Prințul William și Prințul George, analizate de un expert în limbajul trupului

23 octombrie, 2023

Un expert în limbajul trupului l-a analizat prima dată pe Prințul George, iar apoi pe Prințul William! Iată ce susține despre cei doi!

Prinții William și George la meci  Foto Getty (3) jpg

Apariția Prințului William și a Prințului George la un meci recent de la Cupa Mondială de Rugby din Franța a dat naștere unor speculații cum că tatăl i-ar fi dat un moment dat o mustrare severă fiului său.

Prințul de Wales a fost văzut dând din deget către băiatul său cel mare, care părea că își dădea ochii peste cap, totul sub privirile camerelor de filmat, la meciul din sferturile de finală dintre Argentina și Țara Galilor de la Marsilia, pe 14 octombrie.

Expertul în limbajul trupului, Inbaal Honigmaal, a declarat că, mai degrabă decât faptul că Prințul George era supărat din cauza unei mustrări din partea tatălui său, tânărul a dat ochii peste cap din cauza unui verdict asupra meciului. „Aproape toate fotografiile de la acest eveniment par să-l prezinte pe tânărul regal cu irisul întors în sus.

Această rotire a ochilor indică foarte probabil că i se pare plictisitor evenimentul și își imaginează că face altceva."

Expertul a mai declarat pentru Daily Star că această plictiseală se poate extinde și la conversația animată a tatălui său. Ea a adăugat: „Prințul George nu este tensionat aici, este cu siguranță calm, lucru pe care îl putem spune pentru că gura lui nu este apăsată în nicio fotografie.

Buzele sale ușor despărțite semnifică calm. Orice i-ar spune Prințul William, nu este o conversație care să-i tulbure liniștea". Ea a continuat spunând că Prințul George și Prințul William, în opinia ei, au o legătură strânsă, fotografiile de dinaintea meciului arătându-l pe Prințul de Wales cu mâna pe umărul fiului său. Alte imagini luate la meci îl arată pe George aplecându-se în partea tatălui său, ceea ce, potrivit expertului Honigmaal, indică cât de apropiat se simte de William.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg