Ghid de parenting de la Prinţul Wiliiam şi Kate Middleton! Ducii te învaţă cum să-ţi creşti copiii

21 august, 2018
kate middleton printul william printul louis botez regal 2 jpeg

În ultimii ani, Prinţul William şi Kate Middleton au demonstrat că sunt părinţi model şi că ştiu să-şi crească perfect cei trei copii, chiar dacă au ajutor şi din partea bonelor.

image

Oricât de mult ajutor ar primi, totuţi Kate Middleton a arătat de atâtea ori că se poate descurca şi singură, iar cei de la Hello consideră că Ducii de Cambridge pot face lejer un ghid de parenting.

Potrivit sursei citate, William şi Kate îşi încurajează micuţii să se joace cât mai des cu verişorii lor, dar şi să petreacă mult timp în aer liber, cu orice alt membru al familiei. Iar atunci când nu sunt afară la joacă, copiii Ducilor de Cambridge au voie să stea pe tabletă sau să se uite la desene la televizor, dar doar în anumite intervale de timp.

Deşi mulţi părinţi le interzic celor mici să se joace cu jucării care imită armele, William şi Kate nu au nimic împotrivă cu acest lucru. Mai mult decât atât, George şi Charlotte chiar au fost fotografiaţi în timp ce se jucau cu nişte pistoale de jucărie.

Kate Middleton adoră şi să se joace în casă cu cei mici, dar şi să îi ia în bucătărie şi să gătească împreună. Pe lângă aceste îndeletniciri care au loc în casă, celor mici li se citesc şi poveşti, deoarece Ducii vor ca micuţii lor să fie foarte inteligenţi. În plus, George şi Charlotte au fost şi la multe muzee. Chiar dacă vor să aibă nişte copii inteligenţi, William şi Kate îi lasă pe aceştia să facă şi nebunii.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}