Ghinionul a lovit și familia fostei iubite a Prințului Harry, Cressida Bonas

2 aprilie, 2024

Frumoasa blondă alături de care cu toții credeam că-l vom vedea ajungând la altar traversează una dintre cele mai cumplite drame de familie.

Cressida Bonas Printul Harry jpg

Cressida Bonas a părut, timp de doi ani cât a durat povestea ei de dragoste cu Prințul Harry, una dintre cele mai norocoase fete din Marea  Britanie, ea reușind să-l facă pe mezinul Regelui Charles să dea uitării o altă frumusețe blondă, provenită din Africa de Sud, pe Chelsea Davy. Și, într-o vreme, părea chiar ea candidata perfectă pentru rolul de Ducesă de Sussex! Acum, însă, s-ar mulțumi cu mai puțină expunere, mai ales de când familia sa a primit o lovitură devastatoare.

Pandora Cooper-Key, sora în vârstă de 51 de ani a Cressidei Bonas, a dezvăluit că se luptă cu o "tumoră cerebrală inoperabilă", în contextul în care se luptă de 24 de ani cu cancerul, încă de la vârsta de 26 de ani. Potrivit „Femail”, Pandora - care este mamă a doi fii adolescenți - a tot avut, în ultimele două decenii, diferite forme de cancer. Însă, la sfârșitul anului trecut, Pandora a fost anunțată că are o tumoare în partea stângă a craniului pe care medicii nu o pot opera și urmează runde de imunoterapie, în speranța de a învinge boala.

Pandora Cooper-Key și mama ei și a Cressidei Bonas
Pandora Cooper-Key și mama ei și a Cressidei Bonas

Pandora a declarat pentru publicația citată că "Pentru a o putea opera, ar trebui să treacă prin vasele de sânge, și asta nu este grozav. Așa că au spus categoric la prima întâlnire: 'Îmi pare foarte rău, dar nu putem să vă operăm'. Au spus că nici chimioterapia nu mă va ajuta, dar imunoterapia ar putea funcționa cu adevărat. Așa că am făcut două doze. Există câteva efecte secundare, dar îmi este greu să știu cu adevărat care sunt acestea, pentru că am atât de multe alte lucruri care mi se întâmplă. Am dureri intense, dacă nu iau o mulțime de analgezice foarte puternice."

În ultimii 20 de ani, Pandora a suferit de sarcom, de boala Paget, precum și de tumori în nas și în obraz. Vorbind despre modul în care familia ei s-a mobilizat în jurul ei, ea a spus că: „Familia mea a fost foarte solidară. Suntem ca niște pietre unul pentru celălalt. M-aș simți pierdută fără ei. Mama mea este uimitoare. Este o adevărată regină pentru noi toți, iar relația mea cu surorile mele și cu fratele meu este... am face orice unul pentru celălalt. Ne tachinăm mult, dar ne iubim cu adevărat. Nu-mi pot imagina să nu am o familie atât de frumoasă, nu știu cum se descurcă oamenii."

Cine e Cressida Bonas?

Cressida Bonas este fiica unei foste It girl, Lady Mary-Gaye Curzon. Tatăl Cressidei, Esmund Cooper-Key, a murit din păcate la 42 de ani, tot din cauza unui cancer.

Lady Mary s-a căsătorit apoi cu Jeffrey Bonas, cu care a înfiat-o pe Cressida Bonas, care are în total șapte frați și surori, mama ei având patru căsnicii la activ.

Cressida a avut o relație cu Prințul Harry între 2012 și 2014, după ce i-a fost prezentată de verișoara lui, Prințesa Eugenie fetele sunt în continuare prietene foarte apropiate.

Acum, Cressida Bonas este actriță și este căsătorită tot cu un Harry, dar nu cu cel cu care credeam în 2012-2014, ci cu dezvoltatorul imobiliar Harry Wentworth-Stanley, cu care are un băiețel născut în 2022. Ei s-au cunoscut în timp ce studiau la Universitatea din Leeds, dar relația lor s-a stins când Harry a plecat în Argentina pentru un an sabatic după absolvire.

Cuplul, acum căsătorit, și-a reaprins dragostea în 2017, iar Harry i-a cerut mâna în 2019.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Edward, Duce de Edinburgh, GettyImages (4) jpg
Nicolae al României și familia (1) jpg
charlene monaco beatrice borromeo profimedia 0864842794 jpg
Regina Letizia a Spaniei alături de Regina Rania a Iordaniei, Profimedia (6) jpg
Carole Michael Pippa James Middleton GettyImages 1144555676 jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images (1) jpg
Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg
Regina Sofia a Spaniei Foto profimedia (6) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la incoronarea lui Charles jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (3) jpg
Kate și William, Getty (8) jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Citatele inspirationale ale reginei Elisabeta  Ce a spus despre printesa Diana, foto Pinterest  jpg
Regele Willem Alexander al Țărilor de Jos, Regina Maxima și Prințesele Amalia, Alexia și Ariane  Profimedia (2) jpg
Carole Middleton, Michael Middleton la Incoronare   GettyImages 1252743671 jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg