Ghislaine Maxwell ar fi avut o relaţie intimă cu prinţul Andrew: “Vizita Palatul Buckingham după bunul plac”

20 ianuarie, 2022
3 printul1 jpg jpeg

Un nou documentar scoate la suprafaţă detalii şocante din relaţia misterioasă pe care Ghislaine Maxwell a avut-o cu prinţul Andrew.

“Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile” examinează presupusa legătură a regalului în vârstă de 61 de ani cu Ghislaine şi scandalul de abuz sexual.

 Potrivit The Sun, documentarul-bombă dezvăluie că Ghislaine, în vârstă de 60 de ani, vizita frecvent Palatul Buckingham.  Ofiţerul care se ocupa cu securitatea Palatului, Paul Page, explică într-un interviu pentru film că au existat speculaţii despre relaţia dintre cei doi.

stanga
dreapta
3 printul1 jpg jpeg
2 printul2 jpg jpeg
3 printul3 jpg jpeg
5 print7 jpg jpeg

„Din modul în care i s-a permis să intre şi să iasă din Palat după bunul plac, am bănuit că are o relaţie intimă cu Prinţul Andrew”, a spus el, adăugând că un alt angajat „şi-a amintit că a intrat de patru ori într-o zi, de dimineaţa până seara”.

Euan Rellie, un bancher care a urmat Universitatea din Oxford cu Ghislaine, l-a descris pe Andrew ca fiind „prietenul lui Ghislaine, nu al lui Jeffrey”.

„Am simţit că prinţul Andrew şi Ghislaine au fost, probabil, iubită şi iubit în trecut”, a mărturisit Rellie, pentru presă. „Erau familiari unul cu celălalt”.

Fratele lui Ghislaine, Ian, a vorbit şi el pentru documentar. Bărbatul susţine că sora lui era „bună prietenă” cu Andrew, pentru că „prinţul sărac nu făcea nicio diferenţă între ei”, spune el referindu-se la romanul lui Mark Twain „ Prinţ şi cerşetor" , despre doi băieţi identici născuţi în aceeaşi zi, unul extrem de bogat, iar celălalt foarte sărac.

El şi-a împărtăşit, de asemenea, părerea despre recenta condamnare a surorii sale, spunând că decizia este „pur şi simplu greşită”. Ian continuă să o susţină pe Ghislaine: „O credem, o iubim şi sperăm că va primi dreptatea pe care o merită”.

Ghislaine a fost găsită vinovată pentru cinci din cele şase acuzaţii legate de trafic sexual, pentru care riscă până la 65 de ani de închisoare.

Între timp, Ducele de York a fost recent deposedat de titlurile regale şi militare de către regină, în urma acuzaţiilor de agresiune sexuală făcute de una dintre victimele lui Jeffrey, Virginia Giuffre.Recente pe Ok! Magazine

kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg