Ghislaine Maxwell ar fi avut o relaţie intimă cu prinţul Andrew: “Vizita Palatul Buckingham după bunul plac”

20 ianuarie, 2022
3 printul1 jpg jpeg

Un nou documentar scoate la suprafaţă detalii şocante din relaţia misterioasă pe care Ghislaine Maxwell a avut-o cu prinţul Andrew.

“Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile” examinează presupusa legătură a regalului în vârstă de 61 de ani cu Ghislaine şi scandalul de abuz sexual.

 Potrivit The Sun, documentarul-bombă dezvăluie că Ghislaine, în vârstă de 60 de ani, vizita frecvent Palatul Buckingham.  Ofiţerul care se ocupa cu securitatea Palatului, Paul Page, explică într-un interviu pentru film că au existat speculaţii despre relaţia dintre cei doi.

stanga
dreapta
3 printul1 jpg jpeg
2 printul2 jpg jpeg
3 printul3 jpg jpeg
5 print7 jpg jpeg

„Din modul în care i s-a permis să intre şi să iasă din Palat după bunul plac, am bănuit că are o relaţie intimă cu Prinţul Andrew”, a spus el, adăugând că un alt angajat „şi-a amintit că a intrat de patru ori într-o zi, de dimineaţa până seara”.

Euan Rellie, un bancher care a urmat Universitatea din Oxford cu Ghislaine, l-a descris pe Andrew ca fiind „prietenul lui Ghislaine, nu al lui Jeffrey”.

„Am simţit că prinţul Andrew şi Ghislaine au fost, probabil, iubită şi iubit în trecut”, a mărturisit Rellie, pentru presă. „Erau familiari unul cu celălalt”.

Fratele lui Ghislaine, Ian, a vorbit şi el pentru documentar. Bărbatul susţine că sora lui era „bună prietenă” cu Andrew, pentru că „prinţul sărac nu făcea nicio diferenţă între ei”, spune el referindu-se la romanul lui Mark Twain „ Prinţ şi cerşetor" , despre doi băieţi identici născuţi în aceeaşi zi, unul extrem de bogat, iar celălalt foarte sărac.

El şi-a împărtăşit, de asemenea, părerea despre recenta condamnare a surorii sale, spunând că decizia este „pur şi simplu greşită”. Ian continuă să o susţină pe Ghislaine: „O credem, o iubim şi sperăm că va primi dreptatea pe care o merită”.

Ghislaine a fost găsită vinovată pentru cinci din cele şase acuzaţii legate de trafic sexual, pentru care riscă până la 65 de ani de închisoare.

Între timp, Ducele de York a fost recent deposedat de titlurile regale şi militare de către regină, în urma acuzaţiilor de agresiune sexuală făcute de una dintre victimele lui Jeffrey, Virginia Giuffre.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizită Glasgow jpg