Ghislaine Maxwell rupe tăcerea și spune adevărul despre relația cu Prințul Andrew

19 octombrie, 2022
5 sarah ferguson prince andrew gettyimages 477712206 jpg jpeg

Ghislaine Maxwell a acordat un interviu rar din închisoare și a recunoscut că îi pare rău de situația prin care trece Prințul Andrew. Ea a povestit că ducele de York i-a fost un prieten drag și că înțelege de ce nu mai păstrează legătura.

„Accept că această prietenie nu a supraviețuit condamnării mele”, a spus ea pentru Daily Mail din închisoare. “Da, urmăresc ce i se întâmplă. El plătește un astfel de preț pentru asocierea cu Jeffrey Epstein. Îmi pasă și mă simt rău pentru el”.

Ea a admis că nu are mari speranțe că prietenia lor va mai exista vreodată și a recunoscut că și-a pierdut mulți prieteni de când a fost arestată și condamnată, inclusiv pe fostul președinte american Bill Clinton.

Prințul Andrew, care a cunoscut-o pe Maxwell când era la universitate, a fost fotografiat cu ea de mai multe ori la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000.

Dar după ce a fost acuzată de trafic sexual și el a fost implicat în această poveste, a negat că i-ar fi prietenă și a spus că fotografia în care apar împreună e o făcătură.

Prințul Andrew a renunțat la atribuțiile regale din cauza scandalului în care a fost implicat.

Maxwell a declarat că și ea crede că poza este falsă, dar Virginia Guiffre, care este fotografiată în brațele PrințuluiAndrew, spune că este reală.

Guiffre l-a acuzat pe prinț că a abuzat-o sexual de trei ori când avea doar 17 ani și că a fost victima unui rețele de trafic orchestrate de pedofilul miliardar Jeffry Epstein și iubita lui, Maxwell. 

La începutul acestui an, Prințul Andrew, care a negat acuzațiile, i-a oferit lui Guiffre aproximativ 12 milioane de lire sterline pentru a scăpa de proces.

Epstein nu a fost judecat niciodată, deoarece a fost găsit mort în celula sa din închisoare, pe când se afla în așteptarea procesului.

Maxwell insistă că este nevinovată și că a fost portretizată ca o „vrăjitoare rea”, dar că „cea mai mare greșeală” a ei a fost pur și simplu întâlnirea cu Epstein.

Ghislaine a fost ținută în Centrul de Detenție Metropolitan din Brooklyn, New York, până acum câteva săptămâni, când a fost mutată la închisoarea pentru femei. În iunie anul acesta, ea a fost condamnată la 20 de ani de închisoare.



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg
Kate Middleton foto getty images instagram jpg