Girls just wanna have fun! Party în Ibiza cu prințese și vedete internaționale

20 iunie, 2024

Poppy Delevingne și Prințesa Olympia au fost sufletul petrecerii pe celebra insulă spaniolă, unde au venit și alte It-girls.

Lily Jean, Prințesa OIympia, Eiza Gonzalez, Poppy Jamie și Poppy Delevingne în Ibiza.FOTO: Instagram
Lily Jean, Prințesa OIympia, Eiza Gonzalez, Poppy Jamie și Poppy Delevingne în Ibiza.FOTO: Instagram

Party în Ibiza cu Poppy Delevingne și cu Prințesa Olympia a Greciei? Sună ca o vacanță de înaltă societate de vis. Fotomodelul internațional și fiica lui Pavlos și a lui Marie-Chantal și-a adunat „gașca de fete" pentru o escapadă de lux cu brandul de modă sustenabilă Reformation pe insula spaniolă.

„Nuci de cocos, soare și câteva mușcături de păianjen mai târziu...", a scris tânăra de 38 de ani pe Instagram, alături de o fotografie în care pare pregătită pentru plajă, alături de modelele Jessica Clarke și Lily Jean Bridger, actrița Eiza Gonzalez, antreprenoarea și fosta prezentatoare de televiziune Poppy Jamie și fina Regelui Charles, Prințesa Maria-Olympia a Greciei și Danemarcei.

„Mulțumesc că ați adus această gașcă de fete împreună în frumoasa Ibiza”, a continuat ea, „pistrui afară, inimi pline”.

O gașcă de it-girls

O adevărată reuniune, într-adevăr. Dar ce știm despre acest nou grup de it-girls? Poppy Delevingne e o apropiată a Familiei Regale, fiind bună prietenă cu Prințesa Eugenie și ea însăși având în arborele său genealogic al zecelea marchiz de Huntly. După ce s-a despărțit de soțul său, James Cook, în 2022, fotomodelul a avut o relație romantică cu Prințul Constantin Alexios al Greciei, legând o prietenie strânsă cu sora sa, Prințesa Maria-Olympia, în tot acest timp. Poppy și Maria-Olympia au fost văzute împreună urmărind partidele de tenis de la Wimbledon anul trecut, și se pare că despărțirea din decembrie nu a dăunat cu nimic prieteniei lor.

Și cu cine se vede Poppy Delevingne acum? Ei bine, ea se bucură de câteva întâlniri cu Archie Keswick, descendentul de 42 de ani al dinastiei Keswick, despre care se crede că are o avere de 6,35 miliarde de lire sterline și e unul dintre cei mai râvniți 50 de burlaci din lume -s-a întâlnit cu actrița Sienna Miller, fosta colegă de apartament a lui Poppy în New York!

Nu este prima gașcă de fete cu care Poppy a fost văzută făcând escapade, ea fiind frecvent văzută lucrând la diverse proiecte cu surorile ei, Chloe și Cara Delevingne. 

În ceea ce o privește pe Prințesa Olympia, se pare că și ea ar putea avea un nou iubit. Unica fiică a Prințului moștenitor Pavlos al Greciei și a soției sale, Marie-Chantal Miller, a ieșit în martie cu omul de afaceri argentinian Martin Pacanowski, la brațul căruia a apărut pe covorul roșu la Gala Portretelor de la The National Portrait Gallery. Înainte de asta, prințesa s-a întâlnit ani de zile cu Peregrine Pearson, fiul și moștenitorul vicontelui Cowdray, înainte de a se despărți anul trecut. Ia în noiembrie, Olympia a fost văzută în compania unui chef, Thomas Straker, în timp ce plecau dimineața din casa ei din Notting Hill.

Modelul britanic Lily Jean Bridger își petrece timpul liber la cursele de bărci cu motor și catamarane. Într-o postare de pe Instagram, Lily Jean i-a mulțumit lui Poppy pentru că „ne-a adus fetele împreună pe această insulă magică pentru a ne putea juca ca niște zâne la soare și la mare".

La rândul ei, Jessica Clarke este model neozeelandez, a fost fotografiată de Mario Testino pentru Dolce & Gabbana și a defilat pentru mărci precum Giorgio Armani, Mulberry și Victoria's Secret. Clarke, care deține o afacere cu ciuperci medicinale, și-a sărbătorit recent ziua de naștere la Londra, alături de iubitul ei, David Gardner (un agent sportiv care este cel mai bun prieten al soților Beckham) și de DJ-ul monden Lady Mary Charteris. 

Fosta prezentatoare de televiziune Poppy Jamie s-a reorientat către sănătate și wellness, dar și spre modă, fondând brandul Pop & Suki împreună cu prietena Suki Waterhouse. Podcastul ei, „Unwind with Poppy Jamie”, îi invită pe ascultători „să se destreseze, să se relaxeze și să își lase mintea să zboare". Și unde ar fi mai bine să zboare decât în Ibiza?

Această gașcă de it-girls nu e singura care a luat cu asalt plajele de la Mediterana. Modelele Gracie Burns, fiica lui Christy Turlington, și Lila Moss au avut parte și ele de propriul party între fete.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson
Tatiana Santo Domingo si Niarchos in Creta   Instagram (6) jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Printul Guillaume si Printesa Stephanie de Luxemburg   Marea Curte Ducala (6) jpg
Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg