Grea viața de prinț! William face mărturisiri din culisele vieții de familie

Grea viața de tată, fie el chiar și prinț. Și când te gândești că pe Prințul William îl așteaptă alte scutece de schimbat, în luna aprilie a anului viitor! Ei bine, până când va deveni tată de trei copii, William are grija a doi prichindei cu foarte multă energie, dacă e să ne luăm după declarațiile lui recente.

La anul vor fi trei

Invitat la un meci de rugbi între echipele Țării Galilor și Australiei, care a avut loc la Cardiff, sâmbăta trecută, Ducele de Cambridge a mărturisit că Prințul George (4) și Prințesa Charlotte (2) îl țin treaz noaptea, astfel încât are nevoie de scobitori ca să-și țină ochii deschiși, a doua zi.

De fap, exprimarea lui chiar așaa fost: „Am nevoie de scobitori ca să-mi țin ochii deschiși, din cauza copiilor”.

Kate, la o apariție de pe 8 noiembrie

Acest tată care se plânge de lipsă de somn își va mări familia în luna aprilie, atunci când Ducesa de Cambridge va da naștere pentru a treia oară. De fapt, prințul a mărturisit că somnul este o raritate în viața lui încă din primele săptămâni ale celei de-a treia sarcini a lui Kate Middleton.

În luna septembrie, de exemplu, Prințul William a declarat următoarele, pe când se afla la o conferință de presă legată de sănătatea mentale: „Am fost foarte agitați la început. Iar în acest moment, nu prea apucăm să dormim foarte mult.”

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA