Greșeala făcută de Palatul Buckingham când a anunțat că Prințesa Beatrice e însărcinată a doua oară

3 octombrie, 2024

Declarația inițială făcută de Palatul Buckingham despre a doua sarcină a Prințesei Beatrice a avut o eroare notabilă!

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, Profimedia (2) jpg

Pe 1 octombrie, echipa Regelui Charles a anunțat pe rețelele de socializare că Prințesa Beatrice, 36 de ani, și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, așteaptă al doilea copil împreună. Cuplul s-a căsătorit în iulie 2020 și o au împreună pe Sienna, 2 ani, și pe Christopher Woolf, 8 ani, fiul lui Edoardo dintr-o relație anterioară.

Potrivit publicației Hello! Magazine, Palatul Buckingham a șters postarea inițială pe X din cauza unei greșeli minore de scriere. Capturile de ecran obținute arată că Prințesa Beatrice a fost inițial menționată ca „Her Royal Highes” în loc de „Her Royal Highness”. Declarația corectată a palatului spunea: „Alteța Sa Regală Prințesa Beatrice și domnul Edoardo Mapelli Mozzi sunt foarte încântați să anunțe că așteaptă al doilea copil împreună la începutul noului an; un frate pentru Wolfie și Sienna”.

„Majestatea Sa Regele a fost informat și ambele familii sunt încântate de veste”, a adăugat declarația. Vestea a venit odată cu două noi fotografii ale familiei Prințesei Beatrice. Prima fotografie îi arată pe Beatrice și Edo, 40 de ani, îmbrățișându-se. Fiica Prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson zâmbește în fața camerei, în timp ce soțul ei cu care e căsătorită de patru ani, o privea cu dragoste.

În a doua imagine e doar Edoardo cu copiii. Fotografia, făcută din spate, îl arăta pe Edo ținându-se de mână și plimbându-se în pădure cu Sienna și Wolfie. Tatăl și copiii săi erau îmbrăcați în haine de ploaie, iar instantaneul a fost și prima fotografie pe care palatul a împărtășit-o vreodată cu Sienna.

Prințesa Beatrice e foarte discretă când vine vorba despre copiii ei, chipul Siennei nu l-au arătat niciodată public. Chiar și așa, Edoarda nu s-a abținut la un moment dat și a publicat o poză cu fetița lui, surprinsă de la spate. La fel a procesat și Sarah Ferguson, mama Prințesei Beatrice.

 Într-un interviu pentru publicația People pe 25 septembrie, la lansarea Youth Impact Council în timpul New York Climate Week, Sarah Ferguson spunea că învață mereu de la generația tânără,  inclusiv de la fiicele ei, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie, în vârstă de 34 de ani.

„Învăț de la tinerii care sunt pe val. Eugenie lucrează mult cu The Anti-Slavery Collective, Beatrice lucrează foarte mult în domeniul tehnologiei și cu dislexia și crede cu adevărat în umanitatea la locul de muncă, în compasiune”, spunea Ducesa de York despre unele dintre cauzele pe care le susțin copiii ei. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Felipe și Regina Letizia Foto Profimedia (6) jpg
Kate Middleton, Profimedia jpg
Regina Camilla, Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Prințesa Madeleine și Regina Silvia a Suediei, Profimedia (1) jpg
Regina Mary la deschiderea Parlamentului   Casa Regala daneza (2) jpg
Prințesa Anne și căpitanul Mark Phillips, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry, Regina Camilla  foto   GettyImages jpg
Harry în Africa PNG
Prințul Harry Foto Profimedia jpg
demisia lui Boris Johnson Regina Elisabeta jpg
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Prințul William și David Beckham Foto Profimedia (4) jpg
Printesa Beatrice si sotul Edoardo Mapelli Mozzi   Casa Regala jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia (3) jpg
Marius Borg   GettyImages 1270792070 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 143459168 jpg