Greșelile de pe site-ul familiei regale britanice! Scrie că Prințul Harry încă are Frogmore Cottage

5 februarie, 2024

Site-ul oficial al familiei regale britanice a suferit câteva schimbări majore în ultimii ani, dar cu toate acestea unele greșeli sunt încă prezente.

Meghan, Harry, Kate, William și Charles la Sandringham în 2018, Profimedia jpg

Angajații familiei regale britanice nu au reușit să actualizeze complet site-ul pentru a reflecta situația actuală a Prințului Harry și a lui Meghan Markle sau a Prințului William și a lui Kate Middleton. 

Cu toate acestea, angajații au făcut mai multe modificări la site după ce Daily Express a raportat în august anul trecut că site-ul era plin de greșeli grave, Prințul Harry era în continuare prezentat ca Alteță Regală, titlul pe care nu îl mai are după ce a renunțat la rolul lui de membru senior în familia regală.

Cu toate acestea, există încă o serie de ajustări care trebuie făcute pentru a reflecta cu exactitate situația familiei regale britanice și a membrilor ei.

Frogmore Cottage

Prințul Harry și Meghan Markle au primit Frogmore Cottage ca dar de nuntă de la regretata regină Elisabeta și au locuit acolo până când s-au mutat în California în 2020, deși a rămas baza lor oficială din Marea Britanie până la începutul anului 2023.

La publicarea cărții Spare, regele Charles le-ar fi cerut lui Harry și Meghan să părăsească casa, însă site-ul web încă precizează că Frogmore Cottage este reședința lor oficială.

Se împart între Marea Britanie și America de Nord

Când Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că se retrag din funcția de membri ai familiei regale în ianuarie 2020, s-a crezut inițial că ar putea să-și împartă timpul între noua lor viață în SUA și îndatoririle de acasă. Pe site-ul familiei regale scrie: "Nu, nu, nu: "Ei își echilibrează timpul între Regatul Unit și America de Nord, continuând să își onoreze datoria față de Monarh, Commonwealth și patronatele lor".

Această frază a fost folosită în declarația inițială Megxit a lui Harry și Meghan. Cu toate acestea, aceasta nu a fost în cele din urmă sustenabilă, iar cuplul este acum definitiv stabilit în California, zburând înapoi în Anglia doar pentru ocazii speciale de familie.

Ducele și Ducesa de Cambridge

Prințul William și Kate Middleton sunt, de asemenea, numiți de două ori Ducele și Ducesa de Cambridge. Deși acest lucru este corect din punct de vedere tehnic, deoarece William și Kate dețin în continuare aceste titluri, ei au devenit Prinț și Prințesă de Wales în septembrie anul trecut și acum sunt numiți în principal astfel - așa cum se reflectă în paginile lor individuale actualizate de pe site.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg