”Hai, mai repejor!” Prințul William nu mai are răbdare cu Kate, a zorit-o de față cu invitații la nuntă

2 iunie, 2023

Nu mai este un secret pentru nimeni că Prințesa Catherine este din cale afară de sociabilă și vorbăreață. Aflați la nunta iordaniană a Prințului moștenitor Hussein al Iordaniei, Prinții de Wales au fost protagoniștii unui moment amuzant.

Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg

Prințul William și Kate Middleton au fost spectaculoși la nunta hașemită și, totodată, elementul surpriză al evenimentului, căci participarea lor a fost ținută ultra secretă.

Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (1) jpg

Însă fotoreporterii au surprins un moment super amuzant în care protagoniștii sunt chiar William și Kate! Întocmai ca un cuplu obișnuit, Prințul moștenitor britanic și-a văzut soția vorbind prea mult și a îndemnat-o să se grăbească. Frumoasa Kate Middleton nu dădea semne că va încheia conversația cu mireasa iordaniană. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, cele două prințese vor deveni, amândouă regine.

Plină de vervă cum o știm, Kate Middleton găsise ceva foarte interesant de vorbit cu Rajwa, asta în timp ce alți oaspeți de vază așteptau s-ajungă la mireasă, s-o felicite. Dacă Prințul William a fost rapid, nu același lucru s-a întâmplat și cu Kate Middleton. Atunci Prințul William, ușor stingherit, după ce a așteptat-o regulamentar pe Prințesa de Wales, i-a sugerat totuși să se grăbească. Scena amuzantă s-a viralizat în online, doar că Prințul William a fost pus la zid și catalogat drept arogant.

În videoclip, în timp ce Kate Middleton vorbea animat cu mireasa, William poate fi auzit spunând „hai, mai repejor”, dându-i de înțeles c-o așteaptă.

Și în ciuda faptului că Prințul William părea cumva neliniștit din cauza situației, Kate Middleton continua discuția netulburată, în mare vervă, până într-un final când a încheiat. Catherine a fost superbă și de data aceasta, într-o rochie roz, cu mâneci.

În timp ce William aștepta, Kate a complimentat-o ​​pe noua mireasă pentru aspectul ei și apoi a implicat-o pe Rajwa într-o conversație plăcută, cu căldura ei caracteristică. Nu degeaba Kate este preferata britanicilor.

Pe de altă parte, Prințul William este cel care iese șifonat din această întâmplare, căci mulți fani regali sunt contrariați de nerăbdarea Prințului de Wales și, nu în ultimul rând, de gestul pe care l-a făcut cu mâna, căci și-a zorit soția!

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg
Prințesa Diana și Prințul william  foto   GettyImages jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, Profimedia (3) jpg