”Hai, mai repejor!” Prințul William nu mai are răbdare cu Kate, a zorit-o de față cu invitații la nuntă

2 iunie, 2023

Nu mai este un secret pentru nimeni că Prințesa Catherine este din cale afară de sociabilă și vorbăreață. Aflați la nunta iordaniană a Prințului moștenitor Hussein al Iordaniei, Prinții de Wales au fost protagoniștii unui moment amuzant.

Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg

Prințul William și Kate Middleton au fost spectaculoși la nunta hașemită și, totodată, elementul surpriză al evenimentului, căci participarea lor a fost ținută ultra secretă.

Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (1) jpg

Însă fotoreporterii au surprins un moment super amuzant în care protagoniștii sunt chiar William și Kate! Întocmai ca un cuplu obișnuit, Prințul moștenitor britanic și-a văzut soția vorbind prea mult și a îndemnat-o să se grăbească. Frumoasa Kate Middleton nu dădea semne că va încheia conversația cu mireasa iordaniană. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, cele două prințese vor deveni, amândouă regine.

Plină de vervă cum o știm, Kate Middleton găsise ceva foarte interesant de vorbit cu Rajwa, asta în timp ce alți oaspeți de vază așteptau s-ajungă la mireasă, s-o felicite. Dacă Prințul William a fost rapid, nu același lucru s-a întâmplat și cu Kate Middleton. Atunci Prințul William, ușor stingherit, după ce a așteptat-o regulamentar pe Prințesa de Wales, i-a sugerat totuși să se grăbească. Scena amuzantă s-a viralizat în online, doar că Prințul William a fost pus la zid și catalogat drept arogant.

În videoclip, în timp ce Kate Middleton vorbea animat cu mireasa, William poate fi auzit spunând „hai, mai repejor”, dându-i de înțeles c-o așteaptă.

Și în ciuda faptului că Prințul William părea cumva neliniștit din cauza situației, Kate Middleton continua discuția netulburată, în mare vervă, până într-un final când a încheiat. Catherine a fost superbă și de data aceasta, într-o rochie roz, cu mâneci.

În timp ce William aștepta, Kate a complimentat-o ​​pe noua mireasă pentru aspectul ei și apoi a implicat-o pe Rajwa într-o conversație plăcută, cu căldura ei caracteristică. Nu degeaba Kate este preferata britanicilor.

Pe de altă parte, Prințul William este cel care iese șifonat din această întâmplare, căci mulți fani regali sunt contrariați de nerăbdarea Prințului de Wales și, nu în ultimul rând, de gestul pe care l-a făcut cu mâna, căci și-a zorit soția!

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg
Printesa Alexia, debut la Ziua Printilor   casa regala (3) jpg
Regina Elisabeta a II a  GettyImages jpg
Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty (4) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei, Profimedia (1) jpg
Prințesa Beatrice Sienna profimedia 0773565104 jpg
Meghan Markle, Prințul Harry la Invictus Games  foto   Getty jpg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Regina Rania la New York cu Jill Biden si Regina Mathilde   Instagram (1) jpg
Charles, William și Harry jpg
Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle jpg