Harry a primit un mesaj de la William după conversația cu Oprah. Care a fost reacția lui?

16 decembrie, 2022
kate-  harry - meghan

Scena dramatică intră în episodul final al documentarului lui Harry și Meghan de pe Netflix.

Harry este vizibil supărat după ce a primit un mesaj de la Prințul William în urma interviului său cu Oprah Winfrey, adăugând: „Mi-aș dori să știu ce să fac”. Scenele dramatice sunt din episodul final al serialului de pe Netflix. La începutul anului 2020, Prințul Harry și Meghan au renunțat la rolurile din familia regală când s-au mutat din Marea Britanie în SUA. 

Dar în martie 2021, Harry și Meghan au transmis unde de șoc în întreaga lume după ce au făcut acuzații împotriva familiei regale în timpul unui interviu exploziv cu Oprah.

În timpul scenei dramatice a documentarului, Meghan este văzută vorbind cu prietenul ei Tyler Perry pe telefonul ei mobil. Ea citește apoi declarația emisă de Palatul Buckingham în urma interviului cuplului cu Oprah Winfrey.

În acest timp, Harry se pierde în gânduri în timp ce se uită pe ecranul telefonului său mobil.

Dar apoi Meghan spune: „La ce mă uit?”, în timp ce Harry îi arată ecranul telefonului său mobil, la care Meghan îi răspunde: Wow.

Meghan își continuă apoi conversația cu Perry și spune: „Tocmai am primit un mesaj de la fratele său”, înainte să încheie apelul.

Ea se ridică în fața lui Harry, care este vizibil supărat și are ambele mâini în spatele capului.  „Aș vrea să știu ce să fac”, spune ducele. 

Meghan își îmbrățișează soțul: „Știu. Haide să luăm puțin aer și apoi decideți”, vine replica ei.

Mai târziu, în același episod din serialul Netflix, Harry deschide discuțiile pe care le-a avut cu Charles și fratele său mai mare.

La câteva săptămâni după interviul cu Oprah, ducele de Sussex s-a întors în Marea Britanie pentru înmormântarea bunicului său, Prințul Philip, care a murit pe 9 aprilie.

El este întrebat în fața camerei: „Spune-mi despre întoarcere, iar Harry răspunde: „A fost greu, mai ales datorită discuțiilor cu fratele și tatăl meu, care știi, erau foarte concentrați pe aceeași interpretare greșită a întregii situații.

Niciunul dintre noi nu a vrut să fie nevoit să vorbească despre asta la înmormântarea bunicului meu, dar am făcut-o. Și știi, a trebuit să fac pace , că probabil că nu vom obține niciodată scuze. Știi, soția mea și cu mine, mergem mai departe. Suntem concentrați pe ceea ce urmează”.

Palatul Buckingham și Palatul Kensington au declarat astăzi că nu vor comenta acuzațiile și afirmațiile făcute de Harry și Meghan în ultimele episoade din documentarul Netflix.

În timpul interviului cu Oprah din martie 2021, cuplul a susținut că au avut loc „mai multe conversații” în cadrul familiei regale despre nuanța pielii bebelușului lor care urma să se nască în curând.

Prințul William a sărit rapid în apărarea monarhiei, iar mai târziu a subliniat: „Nu suntem o familie rasistă”.

Ducele și ducesa de Sussex au acuzat, de asemenea, familia regală că ignoră strigătele lui Meghan, care ar fi avut nevoie de sprijin.

Palatul Buckingham a emis o declarație publică rară, în care afirma că afirmațiile vor fi „abordate de familie în mod privat”.

O scurtă declarație emisă în numele Reginei spunea: „Întreaga familie este întristată să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele ridicate, în special cea de rasă, sunt îngrijorătoare”.

„Deși unele amintiri pot varia, ele sunt luate în serios și vor fi abordate de familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor face întotdeauna parte din familie”.



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg