Harry a reușit încă o dată să-i supere! Mezinul i-a scos din minți iar pe Regele Charles și pe William

17 mai, 2024

Nu era deloc momentul pentru încă o lovitură sub centură a mezinului regal.

Charles, William și Harry jpg

Face Harry ce face și reușește constant să le stârnească indignarea. De data asta, pare că a comis-o grav, iar Charles ar fi foc și pară pe el. Să recunoaștem, nu avea nevoie în această perioadă de o asemenea zdruncinătură.

Ce s-a întâmplat?

Se pare că vizita Ducilor de Sussex în Nigeria i-a înfuriat pe membrii regali de la vârf! Mai exact, pe monarh însuși și pe Prințul William.

Cei doi consideră că Meghan și Harry au atins apogeul tupeului, după ce s-au purtat în Africa de parcă ar fi fost în turneu regal.

Ei de bună voie s-au retras din calitatea de membri regali activi, punând monarhia pe jar în 2020! Și-au discreditat rudele prin interviuri tendențioase, iar acum au mers ca două flori în Africa, în numele Jocurilor Invictus, patronaj oferit mezinului regal pe vremea când nu renunțase la îndatoriri regale.

Li s-a cântat imnul britanic și toată povestea s-a derulat... cât se poate de regal.

Autorul regal Tom Quinn a declarat pentru The Mirror: "William este furios și hotărât să găsească o modalitate de a opri acest lucru în viitor. Se spune că Charles este mai supărat decât l-a văzut cineva vreodată."

El a adăugat: „Ceea ce a deranjat cu adevărat Casa regală este impresia lăsată de Duci și faptul că au permis ca nigerienii să-i trateze regal. Ca și cum se anunțaseră în turneu oficial: gazdele au făcut eforturi considerabile să fie totul perfect. Cuplul a fost întâmpinat cu dansuri, recepții, vizite la școli și organizații caritabile." Iar astea sunt semne de turneu regal!

Dl Quinn a explicat în continuare că au existat îngrijorări în cadrul familiei regale cum că Meghan și Harry „ar încerca să obțină foloase necuvenite” și acum simt că această vizită le-a „confirmat cele mai mari temeri”. 

Călătoria lor pare o aroganță! Ca și cum s-au săturat să nu mai fie regali, uitând însă că ei înșiși s-au retras de bună voie.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg
Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg
Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg