Harry a reușit încă o dată să-i supere! Mezinul i-a scos din minți iar pe Regele Charles și pe William

17 mai, 2024

Nu era deloc momentul pentru încă o lovitură sub centură a mezinului regal.

Charles, William și Harry jpg

Face Harry ce face și reușește constant să le stârnească indignarea. De data asta, pare că a comis-o grav, iar Charles ar fi foc și pară pe el. Să recunoaștem, nu avea nevoie în această perioadă de o asemenea zdruncinătură.

Ce s-a întâmplat?

Se pare că vizita Ducilor de Sussex în Nigeria i-a înfuriat pe membrii regali de la vârf! Mai exact, pe monarh însuși și pe Prințul William.

Cei doi consideră că Meghan și Harry au atins apogeul tupeului, după ce s-au purtat în Africa de parcă ar fi fost în turneu regal.

Ei de bună voie s-au retras din calitatea de membri regali activi, punând monarhia pe jar în 2020! Și-au discreditat rudele prin interviuri tendențioase, iar acum au mers ca două flori în Africa, în numele Jocurilor Invictus, patronaj oferit mezinului regal pe vremea când nu renunțase la îndatoriri regale.

Li s-a cântat imnul britanic și toată povestea s-a derulat... cât se poate de regal.

Autorul regal Tom Quinn a declarat pentru The Mirror: "William este furios și hotărât să găsească o modalitate de a opri acest lucru în viitor. Se spune că Charles este mai supărat decât l-a văzut cineva vreodată."

El a adăugat: „Ceea ce a deranjat cu adevărat Casa regală este impresia lăsată de Duci și faptul că au permis ca nigerienii să-i trateze regal. Ca și cum se anunțaseră în turneu oficial: gazdele au făcut eforturi considerabile să fie totul perfect. Cuplul a fost întâmpinat cu dansuri, recepții, vizite la școli și organizații caritabile." Iar astea sunt semne de turneu regal!

Dl Quinn a explicat în continuare că au existat îngrijorări în cadrul familiei regale cum că Meghan și Harry „ar încerca să obțină foloase necuvenite” și acum simt că această vizită le-a „confirmat cele mai mari temeri”. 

Călătoria lor pare o aroganță! Ca și cum s-au săturat să nu mai fie regali, uitând însă că ei înșiși s-au retras de bună voie.

Foto: Profimedia & GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei  Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024  Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza  Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia  GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate  Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor la Trooping the Colour 2024 profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica  Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg
Louis Ducruet si Marie Ducruet, Printul Albert de Monaco, Printesa Stephanie de Monaco, Camille Gottlieb  GettyImages 1747255950 jpg
Lady Gabriella Kingston Regele Charles si Regina Camilla jpg