Harry amână lansarea cărții. Ce surprize le pregătește Prințul celor din familia regală

26 august, 2022
Printul Harry si Meghan Markle FOTO EPA-EFE

Memoriile Prințului Harry ar putea fi amânate până anul viitor. Familia regală freamătă  și e tot mai îngrijorată  de “bombele” pe care acesta le pregătește.

Cartea revelatoare a Ducelui de Sussex trebuia să fie lansată la timp pentru Crăciunul din acest an, dar o sursă susține acum că au apărut schimbări.

„Am auzit că Harry are niște bombe în cartea sa și acum dezbate dacă să le includă sau nu. Deci, această întârziere nu este o surpriză, are doar nevoie de mai mult timp pentru a lucra la carte”.

Harry a anunțat publicarea vara trecută, promițând că memoriile vor fi o relatare „corectă și pe deplin veridică” a vieții sale. 

Penguin Random House a spus la momentul respectiv că era de așteptat ca lansarea să se producă la sfârșitul anului 2022. 

Ducele, care s-a angajat de asemenea să doneze încasările către organizații de caritate, a spus că memoriile vor fi scrise „nu ca prințul s-a născut, ci ca omul care a devenit”. 

Se crede că ducele va adânci ruptura dintre el și fratele, Ducele de Cambridge, va scoate la suprafață relația sa tulbure cu tatăl său, Prințul de Wales, și își va spune părerea despre mama sa vitregă. 

Ducii de Sussex au acuzat familia regală de rasism în interviul lor controversat cu Oprah Winfrey de anul trecut, spunând că un regal fără nume a făcut o remarcă rasistă despre fiul lor Archie înainte de a se naște. Ba mai mult, nici Meghan nu a fost primită cu brațele deschise de regali și a ajuns în pragul sinuciderii 

Luna trecută, The Sun a raportat că manuscrisul „a fost terminat și a fost trecut prin toate procesele legale”, o sursă spunând: „S-a făcut și a ieșit din mâinile lui Harry”. 

Dar nu a existat niciun cuvânt oficial de la anunțul inițial, ceea ce a dus la speculații în industrie. Recente pe Ok! Magazine

Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg
Regele Charles al III lea   GettyImages 1211550012 jpg
Regina Mathilde in Africa de Sud jpg
Charles Getty jpg
Guillaume si Stephanie de Luxembourg, cu fiul lor, Charles   pagina oficiala jpg
Prințesele cu forme jpg
Nunta Lady Amelia  jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe în vizită la Cadiz (8) jpg
kate-  william
Leti Letizia GettyImages 1463820452 jpg