Harry "are nevoie de familia regală mai mult decât are nevoie ea de el"! Speră să se reunească de Crăciun

19 decembrie, 2023

Prințul Harry speră să se reunească cu familia regală de Crăciun, deși e puțin probabil ca asta să se întâmple, având în vedere atacurile acestuia la adresa Camillei, Prințului William, dar și la adresa lui Kate Middleton.

banner charles harry png

Un expert regal a afirmat că Prințul Harry "are nevoie de familia regală mai mult decât are ea nevoie de el", totul în timp ce Ducele de Sussex încearcă să își reconstruiască relația cu familia sa înainte de Crăciun.

Tom Quinn, un insider regal, a declarat că Prințul Harry și Meghan Markle vor încerca să reia relația cu Regele Charles și restul familiei regale pentru a permite ca o reuniune festivă să aibă loc la Sandringham. În ultimii patru ani, ducele și ducesa de Sussex au rămas în casa lor din California împreună cu cei doi copii pentru perioada festivă, în loc să călătorească la Norfolk cu restul familiei, scrie The Express

S-a zvonit că anul acesta ar putea fi anul în care cei doi ar putea să se împace și să se întoarcă la moșia regală, însă recentele controverse legate de cartea Endgame a lui Omid Scobie ar fi putut pune capăt acestui lucru. Tom Quinn a spus: "Bănuiesc că, deoarece Harry începe să realizeze că are nevoie de familia regală mai mult decât familia regală are nevoie de el, ar putea încerca din nou să repare relația pe măsură ce ne apropiem de ziua de Crăciun".

Tom Quinn e de părere că Prințul Harry și Meghan Markle vor fi nevoiți să accepte că Prințul William și Kate Middleton vor fi în continuare mai presus de ei datorită statutului lor în imaginea publicului, adăugând că Regele ar putea folosi Crăciunul pentru a demonstra relația sa apropiată cu William. El a adăugat: "Nu cred că Harry și Meghan vor reuși să-i eclipseze pe Kate și William de Crăciun, sau cel puțin nu în Marea Britanie. Mă aștept ca familia regală să se asigure că William și Kate și copiii lor vor fi foarte vizibili pe toată perioada sărbătorilor de Crăciun, deoarece este o perioadă specială.

Cred că Charles vrea să arate foarte clar, într-un moment în care familiile se reunesc, că cel puțin el are o relație bună cu un fiu și, bineînțeles, cu nora sa".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg