Harry, comparat cu Prinţul Edward. E Charles pregătit să îl ierte? "Îl iubeşte foarte mult"

6 aprilie, 2022
4 el15 jpg jpeg

Prinţul Charles are o inimă mare şi i-ar putea primi pe Meghan Markle şi prinţul Harry din nou în familia regală, spune un expert regal.

Meghan Markle şi soţul ei, Prinţul Harry, au renunţat la rolurile pe care le aveau în familia regală în urmă cu doi ani. Cei apropiaţi au fost şocaţi de decizia lor, iar asta a dus la o ruptură. Iniţial, Harry şi Meghan sperau să rămână membrii cu jumătate de normă şi să petreacă timp atât în ​​Marea Britanie, cât şi în America.

Potrivit site-ului web Sussex Royal “Meghan şi Harry doreau „să continue să reprezinte şi să o sprijine pe Majstatea Sa Regina, dar să aibă veniturile lor şi capacitatea de a-şi urmări propriile interese caritabile private”. Dar acest plan a fost respins, iar Ducii şi-au petrecut de atunci cea mai mare parte a timpului în SUA.

Cu toate acestea expertul regal Kinsey Schofield consideră că totul se poate schimba cu ajutorului Prinţului Charles, care e iertător şi are o inimă mare. “Cred că Prinţul Charles e sufletist şi îl iubeşte cu disperare pe Prinţul Harry. Nu-i plac acţiunile sale, dar Prinţul Harry are ADN-ul lui şi îl doare când nu vorbesc, când lucrurile nu sunt aşa cum ar trebui şi cred că este nerăbdător să înceapă procesul de vindecare”, spune Schofield.

„Cred că Prinţul Charles este o persoană iertătoare. Cred că Sophie şi Edward sunt un exemplu excelent, pentru că şi ei au avut nevoie de iertarea familie, deoarece au procedat ca Harry şi Meghan. Au încercat să rămână în familia regală cu jumătate de normă. Sophie a vrut să continue cu firma ei de relaţii publice, iar Edward a vrut să fie producător, să producă conţinut . Au avut afaceri şi au fost umiliţi , dar familia regală le-a permis să revină”.

„Iertarea este posibilă.Această familie este foarte iertătoare.Nu cred că acest lucru este exclus”.

Cu toate astea, Schofield nu crede că schimbarea va avea loc brusc. “Nu numai că au rănit familia regală, dar cel mai rău este că au înfuriat publicul  cu multe dintre acţiunile lor”.

Harry a avut o relaţie tensionată cu tatăl său, Prinţul Charles, după ce a plecat din Anglia, iar totul s-a agravat după ce a făcut mărturisiri neaşteptate în emisiunea lui Oprah.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg