Harry crede că Meghan Markle a fost nedreptățită de familia regală. Ce așteptări avea Prințul de la Kate Middleton

18 august, 2022
mel23 jpg

Prințul Harry crede că familia lui nu i-a arătat lui Meghan Markle suficient „respect” după ce s-au căsătorit, susține autorul Tom Bower.

Se pare că tensiunea dintre Meghan Markle și familia regală a început înainte ca ea și Prințul Harry să părăsească monarhia. Potrivit unui fragment din noua carte a lui Tom Bower , Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors , Ducele de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a simțit că familia sa ar fi putut încerca mai mult să se împrietenească cu fosta actriță de 41 de ani.

Bower susține că Harry l-a confruntat pe Prințul William, în vârstă de 40 de ani, în legătură cu această problemă înainte de călătoria pe care trebuia să o facă cu Markle, în 2018, în Noua Zeelandă.

„Harry a susținut că familia nu i-a arătat lui Meghan suficient sprijin, respect sau prietenie”, scrie autorul. „Meghan, credea Harry, ar trebui să fie la fel de apreciată ca mama lor, Prințesa Diana”.  Prințul spera ca soția lui William, Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, să fie „mai prietenoasă” cu noua ei cumnată.

Cu doar câteva luni înainte de discuția dintre Harry și William, cele două femei au intrat într-o altercație în legătură cu rochiile pe care le-ar fi purtat fetele la nunta soților Sussex și, deși Markle a susținut că vorbele ducesei de Cambridge au făcut-o să plângă, susține Bower, a fost de fapt invers.

 „Există o legătură foarte slabă între William și fratele său, Harry.  Și chiar mai puține contacte între Kate și Meghan. Cuplurile nu sunt în război, dar nu sunt prietene. Frațiii și-au dus viața în direcții diferite. Desigur, există sânge rău, dar nici William, nici Kate nu sunt interesați să-și spele rufele murdare în public. Își doresc doar ca Harry și Meghan să facă la fel”.

În plus, o sursă susține că Regina Elisabeta , în vârstă de 96 de ani, nu  fost niciodată o fană a actriței din California.

„Majestatea Sa crede că Meghan și obsesia ei pentru publicitate reprezintă o amenințare reală pentru monarhie”, dezvăluie o persoană de la Palat. „În timp ce își înfruntă ultimele zile, Elisabeta o detestă pe acest nou venită pentru că l-a smuls pe Harry din familia lui pentru a începe o nouă viață împreună în America”.

„Regina a avut suspiciuni în privința lui Meghan încă de la început, știa că nu ar putea accepta regulamentul regal, dar i-a oferit o șansă, de fapt mai multe șanse”, explică sursa.Recente pe Ok! Magazine

caroline de monaco profimedia jpg
Regina Letizia la Madrid, Foto Profimedia (12) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
kate middleton profi jpg
cuplu regal profi jpg
camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg