Harry crede că Meghan Markle a fost nedreptățită de familia regală. Ce așteptări avea Prințul de la Kate Middleton

18 august, 2022
mel23 jpg

Prințul Harry crede că familia lui nu i-a arătat lui Meghan Markle suficient „respect” după ce s-au căsătorit, susține autorul Tom Bower.

Se pare că tensiunea dintre Meghan Markle și familia regală a început înainte ca ea și Prințul Harry să părăsească monarhia. Potrivit unui fragment din noua carte a lui Tom Bower , Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors , Ducele de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a simțit că familia sa ar fi putut încerca mai mult să se împrietenească cu fosta actriță de 41 de ani.

Bower susține că Harry l-a confruntat pe Prințul William, în vârstă de 40 de ani, în legătură cu această problemă înainte de călătoria pe care trebuia să o facă cu Markle, în 2018, în Noua Zeelandă.

„Harry a susținut că familia nu i-a arătat lui Meghan suficient sprijin, respect sau prietenie”, scrie autorul. „Meghan, credea Harry, ar trebui să fie la fel de apreciată ca mama lor, Prințesa Diana”.  Prințul spera ca soția lui William, Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, să fie „mai prietenoasă” cu noua ei cumnată.

Cu doar câteva luni înainte de discuția dintre Harry și William, cele două femei au intrat într-o altercație în legătură cu rochiile pe care le-ar fi purtat fetele la nunta soților Sussex și, deși Markle a susținut că vorbele ducesei de Cambridge au făcut-o să plângă, susține Bower, a fost de fapt invers.

 „Există o legătură foarte slabă între William și fratele său, Harry.  Și chiar mai puține contacte între Kate și Meghan. Cuplurile nu sunt în război, dar nu sunt prietene. Frațiii și-au dus viața în direcții diferite. Desigur, există sânge rău, dar nici William, nici Kate nu sunt interesați să-și spele rufele murdare în public. Își doresc doar ca Harry și Meghan să facă la fel”.

În plus, o sursă susține că Regina Elisabeta , în vârstă de 96 de ani, nu  fost niciodată o fană a actriței din California.

„Majestatea Sa crede că Meghan și obsesia ei pentru publicitate reprezintă o amenințare reală pentru monarhie”, dezvăluie o persoană de la Palat. „În timp ce își înfruntă ultimele zile, Elisabeta o detestă pe acest nou venită pentru că l-a smuls pe Harry din familia lui pentru a începe o nouă viață împreună în America”.

„Regina a avut suspiciuni în privința lui Meghan încă de la început, știa că nu ar putea accepta regulamentul regal, dar i-a oferit o șansă, de fapt mai multe șanse”, explică sursa.



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg