Prințul Harry susține că William și Kate Middleton l-au sfătuit să poarte un costum nazist

5 ianuarie, 2023
harry  kate  william

Prințul Harry dă vina, în noua sa carte, pentru scandalul iscat după ce a purtat o uniformă nazistă, pe fratele său, Prințul William, și pe cumnata sa, Kate Middleton, spun sursele.

Ducele de Sussex pretinde că Prințul și Prințesa de Wales „au râs” când l-au văzut îmbrăcat pentru petrecerea din 2005.

Harry avea 20 de ani când ziarul The Sun a publicat o fotografie pe prima pagină cu el îmbrăcat ca un soldat nazist, cu o banderolă roșie însoțită de o svastică mare.

Poza a fost făcută la o petrecere, unde William a fost și el invitat, dar a optat pentru un alt costum. Într-un segment al cărții, Harry scrie despre alegerea ținutei, dezvăluind că a fost o luptă între două costume: o uniformă de pilot sau o uniformă nazistă.

„I-am sunat pe Willy și pe Kate și i-am întrebat ce părere au. Uniforma nazistă, au spus ei”, scrie Harry, adăugând că atunci când a plecat de acasă și a încercat-o pentru ei. „Au urlat amândoi!”

Harry, acum în vârstă de 38 de ani, este de așteptat să dezvăluie mai multe despre relația cu fratele său în urma furtunii care a urmat. Alte surse din carte confirmă că există, de asemenea, o „bună bucată” atât despre Kate, cât și despre mama lui vitregă, Camilla Parker.

Deși Ducele de Sussex a numit incidentul nazist „una dintre cele mai mari greșeli din viața lui”, o sursă care a citit „Spare” spune: „Este ciudat, deoarece crezi că Harry va merge mai departe și nu-și va adduce fratele în asta, dar el explică clar că are un sentiment ferm față de rolul lui William în scandal”.

Istoricul regal Robert Lacey a scris anterior că prima dispută între frați a venit atunci când Harry a fost forțat să suporte greul indignării publice din cauza costumului său nazist – chiar dacă William a ajutat la alegerea ținutei.

„Harry și-a ales costumul împreună cu fratele său mai mare – viitorul rege William V, pe atunci în vârstă de 22 de ani, care râsese împreună cu fratele său mai mic pe care trebuia să-l îndrume – și apoi merseseră împreună la petrecere”, a scris Lacey în cartea sa din 2020 „Battle of Brothers”.

Mai multe pentru tine...

El a vorbit despre modul în care Harry a început să se simtă înstrăinat de familia sa în urma incidentului, după cum spune cartea: „Tânărul prinț a început să reevalueze implicarea fratelui său mai mare și nedreptatea”.

„Pentru prima dată, relația lor a avut de suferit și abia au vorbit”, i-a spus un fost consilier lui Lacey. „Harry a fost supărat că William a scăpat atât de ușor”.



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg