"Harry e un idiot!" Thomas Markle își atacă din nou ginerele. De ce vrea să se vadă cu Prințul Charles

27 aprilie, 2022
mef8 jpg

Thomas Markle îi atacă din nou pe Meghan și Harry Bărbatul își critică ginerele pentru felul în care îl tratează pe Prințul Charles, cu care are convingerea că are câteva puncte comune.

Markle, care nu a participat la nunta lui Harry și Meghan în 2018, deoarece se recupera după o intervenție chirurgicală la inimă și a avut o relație tensionată cu cuplul, a spus, de asemenea, că speră să repare relația cu ei.

Tatăl lui Meghan Markle a dezvăluit că va merge în Marea Britanie pentru a marca Jubileul de platină al Reginei. Cu toate acestea, în timpul interviului său pentru GB News, Markle a spus că speră că „gestul măreț” îi va permite să se „reunească” cu fiica sa, pentru care a devenit o fantomă. El a sugerat, de asemenea, că și-ar dori să-și cunoască nepoții, pe  Archie și Liliibet, și „rudele regale” .

Markle a adăugat că așteaptă cu nerăbdare „să-și aducă omagiul” familiei regale, care sărbătorește cel de-al 70-lea an al Reginei pe tronul Marii Britanii.

„Abia aștept. Îmi voi arăta respectul pentru Regină și mă voi asigura că înțelege că întreaga mea familie îi respectă pe membrii regali. Admirăm Anglia, îi admirăm pe ei și vrem să știe acest lucru”, a spus Thomas Markle. Markle a subliniat că vrea să-i mulțumească prințului Charles pentru că i-a condus fiica la altar. „Îmi doresc să-l cunosc pe Prințul Charles și să-i mulțumesc că mi-a condus fiica la altar. Vreau să ne întâlnim și să vorbim, pentru că mi se pare că avem multe în comun. Amândoi am fost dați deoparte de copii”, a spus bărbatul.

Cu toate acestea, în legătură cu Ducele și Ducesa de Sussex, Markle a precizat că nu este sigur dacă își doresc să îl vadă.

„Am senzația că, dacă știu că vin, nu vor mai veni”.

Wootton a continuat să-l întrebe pe Markle despre recentul interviu al Prințului Harry, unde a spus că nu poate participa la Jubileul de platină al bunicii sale din motive de securitate. 

Ca răspuns, Markle și-a pus ginerele la zid, calificându-l drept „idiot” și declarând că nu înțelege „jumătate din lucrurile” pe care le spune. „Nu înțeleg jumătate din lucrurile pe care le spune și am atât de puțin respect pentru acel om. Cred că e un idiot”.

 Markle a criticat, de asemenea, decizia lui Harry de a nu-și aduce copiii să o vadă Regină spunând că a fost o „palmă” pentru Majestatea Sa. “Nu știu a cui a fost ideea, dar Regina are dreptul să-și vadă strănepoții. Și eu ar trebui să am dreptul să-mi văd nepoții. Sper ca, dacă vor veni, să-i aducă și pe copii”, a mai spus el.



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg