„Harry este Diana în formă masculină. Dar și Prințul Charles a greșit!” Cine spune asta

10 august, 2022
dian2 jpg

Despărțirea lui Harry de William, care amenință să sfâșie familia regală, își are rădăcinile în stilul parental al Prințesei Diana , care l-a „răsfățat” pe Prințul Harry în copilărie, și al Prințului Charles, care s-a luptat să se conecteze cu fiul său cel mai mic din momentul nașterii sale. 

Aceasta este cea mai recentă revelație din noul episod al podcastului revoluționar „ The Firm: Blood, Lies and Royal Succession”, lansat astăzi.

Potrivit lui Lady Colin Campbell, care i-a cunoscut pe prinți de când erau copii, Diana l-a lăsat pe tânărul Harry să se revolte și nu l-a mustrat niciodată pentru comportamentul său rău.

„Nu au fost niciodată consecințe pentru că i-a răsfățat pe acești copii”, spune ea. „Observam efectele nefericite ale acestui lucru în ceea ce îl privește pe Harry, pentru că cel puțin pe William l-a făcut să înțeleagă că avea responsabilități. Dar Harry, pentru că nu avea responsabilități de niciun fel, a crescut cu iluzia că era la fel. Ei bine, el nu are aceleași drepturi. În opinia mea, și acum vorbesc ca mamă, asta a fost o greșeală fatală”.

Opinia controversată este reluată și de Thomas Mace-Archer-Mills , fondatorul Societății Monarhiste Britanice. El explică că insistența Dianei de a-și trata cei doi băieți în mod egal a semănat semințele rebeliunii lui Harry de mai târziu.

„Problemele pe care le vedem acum la Harry provin din acel tip de educație pe care Diana i l-a oferit”, spune el. „A fost foarte greu pentru Harry, deoarece mama lui nu a făcut decât să-l dezavantajeze încă de când era copil, pentru că l-a tratat ca pe un egal, nu doar în relația cu fratele său, dar și în în ceea ce privește coroana”.

Conform protocoalelor și tradițiilor stricte ale monarhiei britanice, Harry și William nu sunt totuși egali. Doar unul dintre ei va fi rege.

„Întotdeauna a vrut să-l facă pe Harry să simtă că nu este mai puțin decât fratele său”, continuă el, „dar în termenii coroanei britanice, fratele său, William, este coroana, el este mai important, pentru că va fi rege – iar Harry nu va avea niciodată acest rol, cu excepția cazului în care se întâmplă ceva catastrofal”.

dian1 jpg

Și mai devastator pentru Ducele de Sussex este că tatăl lui Harry, Prințul Charles, l-a respins încă de la început.

„De fapt, când s-a născut, Prințul Charles s-a uitat la el și a spus: „Uh, este băiat și are părul roșu” și a plecat să joace polo”, dezvăluie comentatorul regal Kinsey Schofield . „Povestea este reală și este îngrozitor. Și Prințesa Diana s-a uitat la el și i-a spus:<<Tu ești micul meu Spencer>>. Deci era mai mult fiul Prințesei Diana”.

După moartea tragică a Dianei în august 1997, când Harry avea doar 12 ani, este posibil ca acest dezinteres să se fi transformat în „vinovăție”.

„Ei bine, Harry este Diana în formă masculină”, spune Stewart Pearce , care a lucrat cu Prințesa. „Deci, ori de câte ori se uită în ochii lui Harry, sunt sigur că îl iubește profund, dar o vede pe Diana. Și trebuie să existe remuşcări. Trebuie să simtă toată greutatea crizei Dianei și apoi moartea ei neașteptată". 

Tânărul acela implicat în scandaluri, care s-a costumat chiar în ofițer nazist la o petrecere, care a avut probleme cu alcoolul și drogurile, și la o petrecere infamă în Las Vegas a fost fotografiat gol alături de mai multe tinere, pare să s-a înțeles în sfârșit, iar asta s-a întâmplat după ce s-a căsătorit cu Meghan în 2018.

Și așa cum îi spune Lady Colin Campbell, vina pentru această criză trebuie să revină în cele din urmă părinților... și, poate, în mod ironic, instituției regale pe care este atât de disperat să o părăsească.

„Harry suferă de răsfăț. A fost răsfățat de mama lui și apoi de toată lumea, pentru că mama lui a murit de tânără”, spune ea. „Sistemul regal a acoperit insuficiențele lui Harry. Se numește protejarea mărcii”.



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg