Harry îl acuză pe William c-a luat bani de la un tabloid: "I-a dat un nou motiv să-l urască!"

27 aprilie, 2023

Prințul William este furios pe fratele său, după ce Harry a dezvăluit că Prințul de Wales a soluționat un caz în afara instanței, pentru o sumă foarte mare de bani.

William și Harry în tinerețe jpg

Un prieten apropiat de-al Prințului William, citat de presa britanică, susține că acesta a ajuns să-l urască pe Prințul Harry și că nu va mai avea niciodată încredere în el din cauza tuturor „daunelor pe care le-a adus familiei”. Cel mai recent, mezinul regelui a dezvăluit public detaliile private ale înțelegerii făcute de Prințul de Wales într-un caz de piraterie telefonică.

Săptămâna aceasta a reieșit că William a ajuns la o înțelegere cu trustul de presă News Group Newspapers într-un caz de interceptări telefonice ilegale din 2020, potrivit unei declarații a unui martor care susține acțiunea în justiție a lui Harry împotriva grupului deținut de magnatul Rupert Murdoch. Potrivit declarației lui Harry, William a primit aproximativ un milion de lire sterline de la trustul de presă. Se pare că divulgarea publică a detaliilor înțelegerii a fost un șoc imens pentru William și alți membri ai Familiei Regale, care nu aveau idee că acest lucru va fi menționat în declarația scrisă a lui Harry la Înalta Curte.

Harry a susținut că plata către fratele său mai mare făcea parte dintr-o înțelegere secretă între NGN și Palatul Buckingham, pentru ca instituția regală să nu acționeze în justiție grupul lui Murdoch în cazul litigiului legat de interceptarea ilegală a telefoanelor unor membri regali. NGN neagă că a existat o astfel de înțelegere secretă.

Prințul Harry mai spune că înțelegerea a fost făcută pentru că palatul a vrut să împiedice membrii casei regale să depună mărturie în Instanță. În declarația martorului său, Harry a spus că familia regală a vrut să evite să povestească „detalii specifice ale mesajelor vocale private și extrem de sensibile” în Instanță, făcând referire la „convorbirea telefonică intimă care a avut loc între tatăl meu și mama vitregă în 1989, în timp ce el era căsătorit cu mama mea.”

Sursa apropiată Prințului de Wales susține că, prin acțiunea sa, Harry dă de înțeles foarte clar că „relația lui cu William s-a încheiat”.

Vorbind despre reacția lui William la această declarație, prietenul prințului a declarat pentru Daily Beast că „Will nu va mai avea niciodată încredere în Harry. Îl urăște în mod absolut acum și nu-l va ierta niciodată pentru răul pe care l-a pricinuit familiei”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg