Harry îl acuză pe William c-a luat bani de la un tabloid: "I-a dat un nou motiv să-l urască!"

27 aprilie, 2023

Prințul William este furios pe fratele său, după ce Harry a dezvăluit că Prințul de Wales a soluționat un caz în afara instanței, pentru o sumă foarte mare de bani.

William și Harry în tinerețe jpg

Un prieten apropiat de-al Prințului William, citat de presa britanică, susține că acesta a ajuns să-l urască pe Prințul Harry și că nu va mai avea niciodată încredere în el din cauza tuturor „daunelor pe care le-a adus familiei”. Cel mai recent, mezinul regelui a dezvăluit public detaliile private ale înțelegerii făcute de Prințul de Wales într-un caz de piraterie telefonică.

Săptămâna aceasta a reieșit că William a ajuns la o înțelegere cu trustul de presă News Group Newspapers într-un caz de interceptări telefonice ilegale din 2020, potrivit unei declarații a unui martor care susține acțiunea în justiție a lui Harry împotriva grupului deținut de magnatul Rupert Murdoch. Potrivit declarației lui Harry, William a primit aproximativ un milion de lire sterline de la trustul de presă. Se pare că divulgarea publică a detaliilor înțelegerii a fost un șoc imens pentru William și alți membri ai Familiei Regale, care nu aveau idee că acest lucru va fi menționat în declarația scrisă a lui Harry la Înalta Curte.

Harry a susținut că plata către fratele său mai mare făcea parte dintr-o înțelegere secretă între NGN și Palatul Buckingham, pentru ca instituția regală să nu acționeze în justiție grupul lui Murdoch în cazul litigiului legat de interceptarea ilegală a telefoanelor unor membri regali. NGN neagă că a existat o astfel de înțelegere secretă.

Prințul Harry mai spune că înțelegerea a fost făcută pentru că palatul a vrut să împiedice membrii casei regale să depună mărturie în Instanță. În declarația martorului său, Harry a spus că familia regală a vrut să evite să povestească „detalii specifice ale mesajelor vocale private și extrem de sensibile” în Instanță, făcând referire la „convorbirea telefonică intimă care a avut loc între tatăl meu și mama vitregă în 1989, în timp ce el era căsătorit cu mama mea.”

Sursa apropiată Prințului de Wales susține că, prin acțiunea sa, Harry dă de înțeles foarte clar că „relația lui cu William s-a încheiat”.

Vorbind despre reacția lui William la această declarație, prietenul prințului a declarat pentru Daily Beast că „Will nu va mai avea niciodată încredere în Harry. Îl urăște în mod absolut acum și nu-l va ierta niciodată pentru răul pe care l-a pricinuit familiei”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Regina Letizia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
Pippa Middleton si James Matthews   GettyImages 960040938 jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (5) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   Casa Regala 4 jpg
Kate Middleton si Gary Goldsmith jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson