Harry nu o poate cere în căsătorie pe Meghan dacă nu face acest lucru!

Citeste tot despre:

, , ,

Odată cu participarea actriței la nunta Pippei Middleton au luat naștere tot felul de zvonuri privind o viitoare logodnă în cazul lui Meghan Markle și-al Prințului Harry. Și deși, istoric vorbind, capetele regale nu se puteau căsători cu persoanele divorțate, așa cum este Meghan, din 2002 acest lucru nu mai este un impediment. Cu toate acestea, Prințul Harry va fi nevoit să treacă prin niște etape dacă vrea s-o ceară în căsătorie pe iubita sa.

Potrivit publicației ”Express”, Harry și Meghan vor putea, cândva, să-și oficializeze relația dacă asta este ceea ce au în plan. Tot ce e de făcut e ca Harry să-i ceară permisiunea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a. Asta pentru că, potrivit unui regulament din 2011, primele șase persoane în linia de succesiune la tronul britanic au nevoie de aprobarea suveranului pentru a-și oficializa relațiile. Iar cum Harry este, în prezent, al cincilea în linia de succesiune, un astfel de pas este absolut necesar.

Important de știut e că pentru nunta propriu-zisă, Harry și Meghan vor avea nevoie și de aprobarea Arhiepiscopului de Caterbury. În felul acesta, cei doi se pot căsători religios chiar la Westminster Abbey, călcându-le pe urme lui William și lui Kate sau Reginei Elisabeta și Prințului Philip. ”Biserica respectă regulile date de Sinodul General în 2002. De atunci, este posibil ca persoanele divorțate să se căsătorească în biserica anglicană.”, a declarat un purtător de cuvânt al bisericii.

Totuși, nu ne așteptăm ca Harry să aleagă calea fratelui său. Cum nu are șanse reale să devină Regele Marii Britanii, Harry nu e obligat să se căsătorească în Westminster Abbey, să invite presa sau să facă o petrecere fastuoasă, așa cum au făcut Kate și William când și-au anunțat logodna în 2010. Cel mai probabil, Palatul Kensington va emite un comunicat oficial, prin care vor anunța logodna lor.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA