Harry nu poate concura cu Transilvania. Regele alege drumețiile în România, nu să-și aștepte mezinul

31 mai, 2023

Regele Charles reușește, în sfârșit, să revină în draga sa Românie. De când a urcat pe tronul Marii Britanii, a fost extrem de ocupat și nu a mai ajuns în una din destinațiile sale preferate.

Regele Charles, pe vremea când era Prinț de Wales, în Transilvania
Regele Charles, pe vremea când era Prinț de Wales, în Transilvania

Regele Charles îl va rata pe mezinul Prinț Harry, care urmează să ajungă în Marea Britanie, aflat în plin proces, pentru a depune mărturie în legătură cu reclamația sa împotriva Mirror Group Newspapers (MGN), cu privire la o presupusă colectare ilegală de informații.

Printul Harry si Charles jpeg

Încă o șansă ratată pentru cei doi să se regăsească și să comunice. La încoronarea din 6 mai, Prințul Harry a fost prezent, dar a stat atât de puțin, încât nu a putut să-și ”prindă” tatăl între patru ochi. Oricum, relația Ducelui de Sussex cu familia regală britanică este din ce în ce mai rece și mai distantă.

Regele Charles și-a programat călătoria în România și nu are nici cea mai mică intenție de a o anula, doar ca să fie prezent pe tărâm britanic când ajunge mezinul rătăcitor.

Așadar, Regele Charles ratează vizita de săptămâna viitoare a fiului său și, potrivit The Telegraph, monarhul britanic și-a propus să facă drumeții pe cont propriu în draga sa Transilvanie. Aici suveranul se deconectează și este legat profund de țara noastră și de frumusețile ei, fapt recunoscut de Maiestatea Sa, care și-a achiziționat și o casă la Viscri.

În călătoria solo a Regelui Charles în România, planificată pentru cinci zile săptămâna viitoare, monarhul intenționează să se refacă după încoronare, vrea să-și revadă casa dragă din Viscri, să facă multe drumeții, să picteze și să citească. Maiestatea Sa nu va fi însoțit de Regina Camilla, care preferă să rămână la reședința sa din Wiltshire.

Cu siguranță, suveranul britanic va beneficia din nou de ospitalitatea românească, aceeași care l-a cucerit iremediabil.

Prima vizită a Regelui Charles în România a fost spre finalul anilor '90, pe când era prinț moștenitor de Wales. De atunci, în cele aproape trei decenii, a avut numeroase vizite oficiale și private în țara despre spune că a ajuns să o iubească și să o considere ca acasă.

În România, regele Charles deține zece proprietăți, dar Viscri a ajuns să fie așezarea asociată cel mai des cu monarhul britanic, care are aici o fundație caritabilă prin care încurajează salvarea patrimoniului tradițional străvechi, bio-agricultura și dezvoltarea durabilă a comunității locale.

Foto: Profimedia/Epa Efe



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg