Harry nu știe cum să o mai protejeze pe Meghan. A angajat un fost agent al serviciului secret care a lucrat pentru Obama

21 aprilie, 2022
megha9 jpg

Prințul Harry și Meghan Markle au angajat un fost agent al serviciilor secrete care i-a protejat în trecut pe Barack Obama și George W. Bush.

Christopher Sanchez a fost fotografiat cu Ducele și Ducesa de Sussex la Jocurile Invictus din Olanda în această săptămână.

Sanchez a părăsit Serviciul Secret în 2013 și lucrează ca vicepreședinte al firmei de securitate privată TorchStone Global.

El a vorbit deschis despre timpul în care i-a servit pe cei doi președinți într-un podcast: „Agenții serviciilor secrete sunt cei mai buni din lume în ceea ce fac”.

„Am petrecut ultimii doi ani și jumătate cu președintele Bush și primii doi ani și jumătate ani de președenție cu Obama. Sunt recunoscător pentru asta”.

Harry a decis să îl anjajeze pe Sanchez după s-a luptat ca securitatea să îi fie sporită , iar asta după ce el și Markle au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în California în 2020.

În ianuarie, Harry a cerut Guvernului să fie mai bine protejat  în timpul vizitei în Marea Britanie și s-a oferit să plătească pentru asta. Și luna următoare, el a mărturisit într-o declarație, prin intermediul avocaților săi, că nu se simte în siguranță.

În America, Harry are propria sa echipă de securitate privată.

„Marea Britanie va fi întotdeauna casa prințului Harry și o țară în care își dorește ca soția și copiii să fie în siguranță. Cu lipsa protecției Poliției, există un risc personal prea mare”, au susținut avocații săi.

De atunci, Meghan și Harry au evitat să se întoarcă în Marea Britanie și chiar au ratat slujba de pomenire a Prințului Philip.

Înainte de a se îndrepta către Jocurile Invictus, Meghan și Harry au făcut o oprire la Castelul Windsor , unde s-au întânit cu Regina și Prințul Charles, pentru prima dată după doi ani.

Și-au lăsat acasă cei doi copii, Archie, în vârstă de 2 ani, și Lilibet, în vârstă de 10 luni, pe care Regina nu a întâlnit-o încă

„Putem confirma că au vizitat-o ​​pe bunica ducelui, așa cum am spus anterior că speră să o facă”, a spus purtătorul de cuvânt al acestora. „Au trecut prin Marea Britanie în drum spre Haga”.



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg