Harry nu știe cum să o mai protejeze pe Meghan. A angajat un fost agent al serviciului secret care a lucrat pentru Obama

21 aprilie, 2022
megha9 jpg

Prințul Harry și Meghan Markle au angajat un fost agent al serviciilor secrete care i-a protejat în trecut pe Barack Obama și George W. Bush.

Christopher Sanchez a fost fotografiat cu Ducele și Ducesa de Sussex la Jocurile Invictus din Olanda în această săptămână.

Sanchez a părăsit Serviciul Secret în 2013 și lucrează ca vicepreședinte al firmei de securitate privată TorchStone Global.

El a vorbit deschis despre timpul în care i-a servit pe cei doi președinți într-un podcast: „Agenții serviciilor secrete sunt cei mai buni din lume în ceea ce fac”.

„Am petrecut ultimii doi ani și jumătate cu președintele Bush și primii doi ani și jumătate ani de președenție cu Obama. Sunt recunoscător pentru asta”.

Harry a decis să îl anjajeze pe Sanchez după s-a luptat ca securitatea să îi fie sporită , iar asta după ce el și Markle au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în California în 2020.

În ianuarie, Harry a cerut Guvernului să fie mai bine protejat  în timpul vizitei în Marea Britanie și s-a oferit să plătească pentru asta. Și luna următoare, el a mărturisit într-o declarație, prin intermediul avocaților săi, că nu se simte în siguranță.

În America, Harry are propria sa echipă de securitate privată.

„Marea Britanie va fi întotdeauna casa prințului Harry și o țară în care își dorește ca soția și copiii să fie în siguranță. Cu lipsa protecției Poliției, există un risc personal prea mare”, au susținut avocații săi.

De atunci, Meghan și Harry au evitat să se întoarcă în Marea Britanie și chiar au ratat slujba de pomenire a Prințului Philip.

Înainte de a se îndrepta către Jocurile Invictus, Meghan și Harry au făcut o oprire la Castelul Windsor , unde s-au întânit cu Regina și Prințul Charles, pentru prima dată după doi ani.

Și-au lăsat acasă cei doi copii, Archie, în vârstă de 2 ani, și Lilibet, în vârstă de 10 luni, pe care Regina nu a întâlnit-o încă

„Putem confirma că au vizitat-o ​​pe bunica ducelui, așa cum am spus anterior că speră să o facă”, a spus purtătorul de cuvânt al acestora. „Au trecut prin Marea Britanie în drum spre Haga”.Recente pe Ok! Magazine

el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg