Harry, respins de Regina-Mamă. Modul dureros în care a fost tratat Prințul

26 aprilie, 2022
charles92 jpg

Prințul Harry se simțea rănit atunci când Regina-mamă îi acorda prințului William mai multă atenție, susține un autor regal.

Biograful regal Robert Jobson susține că Regina-mamă îl  invita pe William, care este al doilea pe linie la tron, să o vadă la Clarence House fără Harry. Ba mai mult, aranja, de asemenea, ca viitorul rege să stea lângă ea la adunările de familie.

Autorul regal susține că „astfel de distincții au devenit o sursă de tensiune” între frați.

„Până la vârsta de opt ani, Prințul William era deja obișnuit să fie tratat cu respect de către o parte din personalul regal”, susține Jobson în noua sa carte, William At 40. „Pe lângă asta, Regina Mamă arăta destul de clar care dintre cei doi mici prinți merită mai multă atenție.

La întrunirile de familie, străbunica lor cerea adesea să fie așezat un scaun lângă al ei, apoi solicita ca William să fie așezat lângă ea”.

De asemenea, îl invita să meargă să o vadă la Clarence House, dar fără fratele lui mai mic.

“Nu este surprinzător că prințul Harry s-a simțit umilit, deși nu și-a exprimat niciodată în mod public resentimentele , fiind copilul mai puțin favorizat. Totuși, nu există nicio îndoială că astfel de distincții au devenit o sursă de tensiune”.

Ducele de Cambridge este al doilea la rând la tron, după tatăl său, Prințul Charles.

După nașterea celor trei copii ai lui William, Harry a coborât pe locul șase. Ducele de Sussex locuiește acum cu Meghan Markle în California. Cei doi au renunțat la îndatorile regale în urmă cu doi ani.

Ducii și-au încheiat atribuțiile în martie 2020 pentru o nouă viață de libertate personală și financiară în America. Harry și Meghan locuiesc în Montecito cu cei doi copii ai lor, Archie și Lili.

Recent, au revenit împreună în Marea Britanie, pentru prima dată de la Megxit, pentru a o vedea pe regina la Castelul Windsor. Deocamdată, nu știe dacă  Harry se va întoarce pentru a sărbători Jubileul de platină al Reginei în iunie.Recente pe Ok! Magazine

el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg