Harry și cele 30 de minute de audiență la tatăl bolnav: Este prințul o victimă sau, mai degrabă, călău?

9 februarie, 2024

Toată lumea spera într-o reconciliere istorică în cadrul familiei regale britanice, odată cu vizita lui Harry în Anglia după ce a aflat de diagnosticul tatălui său.

După ce a auzit veștile proaste la telefon de la însuși Regele Charles, diagnosticat cu cancer în urma operației sale la prostată, Prințul Harry a luat o hotărâre impulsivă: să zboare la Londra pentru a-și vedea tatăl.

Prințul Harry la încoronarea Regelui Charles jpg

Zis și făcut. Prințul Harry zboară mai mult de 8.000 de km, peste Ocean, pentru a-și vedea tatăl bolnav și i se acordă doar o jumătate de oră din programul regal.

Aproape ca de-abia are timp să i se răcească ceașca cu ceai. Ce fel de familie se comportă așa? Poate una foarte nervoasă. Una care a fost lovită grav de ceea ce s-a întâmplat înainte. Pentru că intențiile lui Harry, oricât de bine intenționate, trebuie să fi fost considerate discutabile de către unii oficiali ai Palatului, susține comentatorul regal Jan Moir în Daily Mail.

De fapt, multe voci s-au întrebat dacă vizita-fulger a ducelui a fost una calculată sau pur și simplu o mostră sinceră a dragostei pe care prințul i-o poartă tatălui său. 

Chiar și așa, nimeni nu se putea aștepta ca Charles și Camilla să treacă cu vederea lucrurile teribile pe care Prințul Harry le-a spus și scris despre ei în ultimii ani.

Să nu uităm că n-a trecut foarte mult timp de când Regele Charles și Prințesa de Wales au fost dezvăluiți ca fiind „rasiștii” regali care au supărat-o atât de tare pe Meghan Markle, atunci când au chestionat problema culorii pielii lui Archie. După spusele lui Meghan...

​Două luni mai târziu, atât Charles, cât și Kate au fost internați în spital cu probleme medicale grave.

Îl face asta pe Harry să gândească? Sau este atât de adânc afundat în afișarea sa în postură de victimă, încât nu poate vedea că și alții ar putea fi... victime?, continuă editorialistul Jan Moir.

Prințul Harry și Meghan Markle, apariție în Jamaica (6) jpg

Într-adevăr, mulți au considerat familia britanică ca fiind una fără inimă deoarece nu l-au primit pe Harry cum trebuia, atunci când acesta s-a grăbit să ajungă în UK, săptămâna aceasta. Numai că remușcările ducelui vin, probabil, prea târziu, iar William, dacă nu chiar și Charles, nu sunt dispuși să uite tumultul de acuzații care a venit, până acum, asupra lor din California.

În această situație, Harry este victimă sau, mai degrabă, un călău?

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg