Harry și cele 30 de minute de audiență la tatăl bolnav: Este prințul o victimă sau, mai degrabă, călău?

9 februarie, 2024

Toată lumea spera într-o reconciliere istorică în cadrul familiei regale britanice, odată cu vizita lui Harry în Anglia după ce a aflat de diagnosticul tatălui său.

După ce a auzit veștile proaste la telefon de la însuși Regele Charles, diagnosticat cu cancer în urma operației sale la prostată, Prințul Harry a luat o hotărâre impulsivă: să zboare la Londra pentru a-și vedea tatăl.

Prințul Harry la încoronarea Regelui Charles jpg

Zis și făcut. Prințul Harry zboară mai mult de 8.000 de km, peste Ocean, pentru a-și vedea tatăl bolnav și i se acordă doar o jumătate de oră din programul regal.

Aproape ca de-abia are timp să i se răcească ceașca cu ceai. Ce fel de familie se comportă așa? Poate una foarte nervoasă. Una care a fost lovită grav de ceea ce s-a întâmplat înainte. Pentru că intențiile lui Harry, oricât de bine intenționate, trebuie să fi fost considerate discutabile de către unii oficiali ai Palatului, susține comentatorul regal Jan Moir în Daily Mail.

De fapt, multe voci s-au întrebat dacă vizita-fulger a ducelui a fost una calculată sau pur și simplu o mostră sinceră a dragostei pe care prințul i-o poartă tatălui său. 

Chiar și așa, nimeni nu se putea aștepta ca Charles și Camilla să treacă cu vederea lucrurile teribile pe care Prințul Harry le-a spus și scris despre ei în ultimii ani.

Să nu uităm că n-a trecut foarte mult timp de când Regele Charles și Prințesa de Wales au fost dezvăluiți ca fiind „rasiștii” regali care au supărat-o atât de tare pe Meghan Markle, atunci când au chestionat problema culorii pielii lui Archie. După spusele lui Meghan...

​Două luni mai târziu, atât Charles, cât și Kate au fost internați în spital cu probleme medicale grave.

Îl face asta pe Harry să gândească? Sau este atât de adânc afundat în afișarea sa în postură de victimă, încât nu poate vedea că și alții ar putea fi... victime?, continuă editorialistul Jan Moir.

Prințul Harry și Meghan Markle, apariție în Jamaica (6) jpg

Într-adevăr, mulți au considerat familia britanică ca fiind una fără inimă deoarece nu l-au primit pe Harry cum trebuia, atunci când acesta s-a grăbit să ajungă în UK, săptămâna aceasta. Numai că remușcările ducelui vin, probabil, prea târziu, iar William, dacă nu chiar și Charles, nu sunt dispuși să uite tumultul de acuzații care a venit, până acum, asupra lor din California.

În această situație, Harry este victimă sau, mai degrabă, un călău?

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania, Prințul Hussein, Getty Images jpg
Principesa Sofia a Romaniei la Varsovia  FOTO Casa Majestatii Sale (2) jpg
Andrea Charlotte Casiraghi profimedia 0738715961 jpg
Mary a Danemarcei, Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia foto profimedia 0848652378 jpg
Infanta Cristina și Inaki foto profimedia 0701319405 jpg
kate middleton costum verde getty jpg
Regina Camilla a primit la Clarence House câini utilitari, Foto Getty Images (3) (1) jpg
sarah ferguson gettyimages jpg
Meghan Markle și Prințul Harry  foto   Getty jpg
Eliza Spencer și Amelia Spencer (5) jpg
Prințul Harry, Regele Charles  sursa   Getty jpg
Kate Middleton și William la schi, 2016, Getty (5) jpg
Umberto si Sofia de Saxa Coburg, copiii lui Konstantin al Bulgariei si al spanioloaicei Maria Garcia de la Rasilla   profimedia 0289651007 jpg
Regina Camilla la dineul pentru președintele Republicii Coreea (2) jpg
FotoJetMiddletons (1) jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg