Harry și Meghan, atacați dur: „Se folosesc de titlurile regale ale copiilor pentru a plăti facturile”

22 martie, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle au fost atacați de prezentatoarea americană Megyn Kelly.

prințul Harry și Meghan Markle sursa  Profimedia jpg

Prințul Harry și Meghan Markle „se folosesc de titlurile regale ale copiilor lor pentru a plăti facturile”, a afirmat prezentatoarea de televiziune Megyn Kelly. Prințul Archie și prințesa Lilibet nu au primit titlurile la naștere din cauza poziției lor în linia de succesiune, dar recent lucrurile s-au schimbat, după ce Regele Charles a devenit monarh.

Când s-a anunțat că Lilibet, în vârstă de un an, a fost botezată, un purtător de cuvânt al lui Harry și Meghan a folosit oficial titlul de "prințesă" pentru prima dată. Și site-ul oficial al familiei regale a fost modificat pentru a marca noul titlu al copiilor de Sussex. „Titlurile copiilor au fost un drept din naștere de când bunicul lor a devenit monarh. Această chestiune a fost rezolvată de ceva timp la Palatul Buckingham”, a anunțat un purtător de cuvânt.

Această schimbare a înfuriat-o pe prezentatoarea americană Megyn Kelly, un critic vocal al cuplului Harry-Meghan, care a afirmat că „singura monedă de schimb a lui Harry și Meghan sunt aceste titluri”.

Într-un interviu pentru Sky New Australia, Kelly a susținut că faptul că copiii ducelui și ducesei au titluri regale îi ajută doar pentru a-și păstra relevanța în SUA. Megyn a criticat-o pe Meghan pentru că a purtat tiara la altar, la nuntă, iar apoi a ales să-i jignească pe membrii familiei regale.

„Acesta este gândirea unui cuplu care înțelege că singura lor monedă de schimb sunt aceste titluri. Asta este tot ce au pentru a plăti facturile și a fi interesanți", a răbufnit ea săptămâna trecută.

De asemenea, ea i-a spus gazdei Paul Murray că ea crede că scăderea popularității cuplului a fost un factor cheie în această decizie. „Ratingul lor este la pământ, a scăzut și mai mult în America și în Marea Britanie, în ultimele două luni", a spus Megyn. Ea a adăugat: „Să-ți numești copilul prinț și prințesă nu te va ajuta”.

Archie și Lilibet figurează acum ca Prințul Archie de Sussex și Prințesa Lilibet de Sussex pe site-ul oficial al familiei regale.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg