Harry și Meghan, atacați dur: „Se folosesc de titlurile regale ale copiilor pentru a plăti facturile”

22 martie, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle au fost atacați de prezentatoarea americană Megyn Kelly.

prințul Harry și Meghan Markle  sursa   Profimedia jpg

Prințul Harry și Meghan Markle „se folosesc de titlurile regale ale copiilor lor pentru a plăti facturile”, a afirmat prezentatoarea de televiziune Megyn Kelly. Prințul Archie și prințesa Lilibet nu au primit titlurile la naștere din cauza poziției lor în linia de succesiune, dar recent lucrurile s-au schimbat, după ce Regele Charles a devenit monarh.

Când s-a anunțat că Lilibet, în vârstă de un an, a fost botezată, un purtător de cuvânt al lui Harry și Meghan a folosit oficial titlul de "prințesă" pentru prima dată. Și site-ul oficial al familiei regale a fost modificat pentru a marca noul titlu al copiilor de Sussex. „Titlurile copiilor au fost un drept din naștere de când bunicul lor a devenit monarh. Această chestiune a fost rezolvată de ceva timp la Palatul Buckingham”, a anunțat un purtător de cuvânt.

Această schimbare a înfuriat-o pe prezentatoarea americană Megyn Kelly, un critic vocal al cuplului Harry-Meghan, care a afirmat că „singura monedă de schimb a lui Harry și Meghan sunt aceste titluri”.

Într-un interviu pentru Sky New Australia, Kelly a susținut că faptul că copiii ducelui și ducesei au titluri regale îi ajută doar pentru a-și păstra relevanța în SUA. Megyn a criticat-o pe Meghan pentru că a purtat tiara la altar, la nuntă, iar apoi a ales să-i jignească pe membrii familiei regale.

„Acesta este gândirea unui cuplu care înțelege că singura lor monedă de schimb sunt aceste titluri. Asta este tot ce au pentru a plăti facturile și a fi interesanți", a răbufnit ea săptămâna trecută.

De asemenea, ea i-a spus gazdei Paul Murray că ea crede că scăderea popularității cuplului a fost un factor cheie în această decizie. „Ratingul lor este la pământ, a scăzut și mai mult în America și în Marea Britanie, în ultimele două luni", a spus Megyn. Ea a adăugat: „Să-ți numești copilul prinț și prințesă nu te va ajuta”.

Archie și Lilibet figurează acum ca Prințul Archie de Sussex și Prințesa Lilibet de Sussex pe site-ul oficial al familiei regale.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (3) jpg