Harry și Meghan au dezvăluit ce cadou minunat a primit fiul lor, Prințul Archie, când a împlinit 4 ani

9 iunie, 2023

Coincidență sau nu, proaspătul Prinț Archie, primul născut al Ducilor de Sussex a împlinit 4 ani exact în ziua în care bunicul lui devenea rege al Marii Britanii. Archie Harrison Mountbatten-Windsor și-a primit titlul regal anul acesta.

Ducii de Sussex și Archie, pe vremea când era bebeluș la Casa Regală britanică
Ducii de Sussex și Archie, pe vremea când era bebeluș la Casa Regală britanică

Prințul Archie Harrison Mountbatten-Windsor a fost răsfățat anul acesta. El a primit o bicicletă nou-nouță, iar superbul dar a fost adus la ușa Ducilor de Sussex chiar de un  proprietar al magazinului care comercializează biciclete.

Proprietarii Mad Dogs & Englishmen Bike Shop din Montecito, California nu l-au uitat pe micul tânăr din familia regală britanică pe 6 mai, în ziua în care lumea se pregătea să urmărească încoronarea regelui Charles. Prințul Harry era și el plecat în Marea Britanie cu această ocazie și a ajuns la fiul său abia spre seară, după un efort uriaș, un drum obositor dus - întors Los Angeles - Londra.

3 harry meg archie si lilibet jpg jpeg

Prințul Harry și Meghan Markle au fost foarte mișcați de gest, drept pentru care nu au rămas datori, ci le-au trimis proprietarilor amabili o scrisoare de mulțumire, prin intermediul agentului lor de presă, Harrison Colcord.

Scrisoarea de mulțumire pentru bicicleta lui Archie jpg

Responsabilii magazinului Mad Dogs & Englishmen Bike Shop din Montecito, California au publicat scrisoarea de mulțumire pe contul lor de Instagram.

Iată ce gânduri au transmis Ducii de Sussex: ”De la biroul de presă al Ducilor de Sussex: În numele Prințului Harry și al Ducesei Meghan Markle, vă rog să acceptați mulțumirile lor pentru darul pe care l-ați trimis de ziua lui, pe 6 mai. Bicicleta a adus multă bucurie la noi în casă și este apreciată de toată familia. De aceea, voiau să vă transmit recunoștința lor.”

Micul Archie a fost sărbătorit la casa familiei din Montecito. De ziua lui, i-au fost aproape mama, Meghan Markle, sora mai mică, Lilibet Diana și bunica Doria Ragland. Tatăl Harry a făcut un efort supraomenesc pentru a ajunge în timp util mai pe seară, la ziua lui. De aceea, a ales să stea foarte puțin la încoronarea tatălui său. Practic, a fost prezent doar la ceremonia de la Catedrala Westminster.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor este al șaselea în linia succesiunii la Tronul britanic. Înaintea lui se află Prințul William, copiii acestuia, George, Charlotte și Louis și tatăl său, Prințul Harry.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana și cei doi copii ai ei, Prințul William și Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles  Foto Getty (2) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul William la NY, baie de mulțime, Profimedia (2) jpg
Rania și Rajwa, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron profimedia 0806969675 jpg
Regina Camilla si Brigitte Macron au jucat ping pong   profimedia 0807215524 jpg
Regele Charles în Senatul Franței, Getty jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg
Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg