Harry și Meghan au dezvăluit ce cadou minunat a primit fiul lor, Prințul Archie, când a împlinit 4 ani

9 iunie, 2023

Coincidență sau nu, proaspătul Prinț Archie, primul născut al Ducilor de Sussex a împlinit 4 ani exact în ziua în care bunicul lui devenea rege al Marii Britanii. Archie Harrison Mountbatten-Windsor și-a primit titlul regal anul acesta.

Ducii de Sussex și Archie, pe vremea când era bebeluș la Casa Regală britanică
Ducii de Sussex și Archie, pe vremea când era bebeluș la Casa Regală britanică

Prințul Archie Harrison Mountbatten-Windsor a fost răsfățat anul acesta. El a primit o bicicletă nou-nouță, iar superbul dar a fost adus la ușa Ducilor de Sussex chiar de un  proprietar al magazinului care comercializează biciclete.

Proprietarii Mad Dogs & Englishmen Bike Shop din Montecito, California nu l-au uitat pe micul tânăr din familia regală britanică pe 6 mai, în ziua în care lumea se pregătea să urmărească încoronarea regelui Charles. Prințul Harry era și el plecat în Marea Britanie cu această ocazie și a ajuns la fiul său abia spre seară, după un efort uriaș, un drum obositor dus - întors Los Angeles - Londra.

3 harry meg archie si lilibet jpg jpeg

Prințul Harry și Meghan Markle au fost foarte mișcați de gest, drept pentru care nu au rămas datori, ci le-au trimis proprietarilor amabili o scrisoare de mulțumire, prin intermediul agentului lor de presă, Harrison Colcord.

Scrisoarea de mulțumire pentru bicicleta lui Archie jpg

Responsabilii magazinului Mad Dogs & Englishmen Bike Shop din Montecito, California au publicat scrisoarea de mulțumire pe contul lor de Instagram.

Iată ce gânduri au transmis Ducii de Sussex: ”De la biroul de presă al Ducilor de Sussex: În numele Prințului Harry și al Ducesei Meghan Markle, vă rog să acceptați mulțumirile lor pentru darul pe care l-ați trimis de ziua lui, pe 6 mai. Bicicleta a adus multă bucurie la noi în casă și este apreciată de toată familia. De aceea, voiau să vă transmit recunoștința lor.”

Micul Archie a fost sărbătorit la casa familiei din Montecito. De ziua lui, i-au fost aproape mama, Meghan Markle, sora mai mică, Lilibet Diana și bunica Doria Ragland. Tatăl Harry a făcut un efort supraomenesc pentru a ajunge în timp util mai pe seară, la ziua lui. De aceea, a ales să stea foarte puțin la încoronarea tatălui său. Practic, a fost prezent doar la ceremonia de la Catedrala Westminster.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor este al șaselea în linia succesiunii la Tronul britanic. Înaintea lui se află Prințul William, copiii acestuia, George, Charlotte și Louis și tatăl său, Prințul Harry.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg