Harry și Meghan au renunțat la viața regală din cauza Camillei. Cu ce "glume" îi trata soția Prințului Charles pe cei doi

22 iulie, 2022
cami46 jpg

Harry și Meghan Markle s-ar putea să fi fugit din Marea Britanie și din familia regală din cauza Camillei Parker Bowles, potrivit unei noi cărți – care susține, de asemenea, că Prințul va spune despre mama sa vitregă, în viitoarele sale memorii, că este „rasistă”.

Tom Bower afirmă în cartea „ Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”, că ducesa de Cornwall ar fi făcut comentarii răutăcioase despre fiul lor nenăscut atunci, nimeni altul decât Archie, și că asta i-ar fi determinat să părăsească familia regală.

Bower mai spune că ducesa a făcut, la un moment dat, o remarcă „rasistă” despre cum ar arăta părul viitorului lor copil, cândva după ce relația lor a devenit publică.

„În acele săptămâni, Harry i-a întâlnit pe Charles și Camilla la Clarence House. În versiunea lui Harry, conversația a alternat între serios și glumă și a atins trei subiecte”, spune Bower.

„În primul rând, lui Harry i s-a spus că Meghan ar trebui să-și continue cariera în actorie. În al doilea rând, să nu se aștepte ca Scotland Yard să plătească automat pentru protecția prietenei sale. Și în al treilea rând, potrivit lui Harry, cineva a speculat cum va „arăta” viitorul său copil. Camilla a remarcat: <<Nu ar fi amuzant dacă copilul tău ar avea păr afro roșu?>>”

Se presupune că Harry „a râs” la comentariu, dar, potrivit lui Bower, „ulterior, reacția lui Meghan la acea conversație a transformat amuzamentul lui Harry în furie”.

cami45 jpg

Într-un interviu-bombă din martie 2021 cu Oprah Winfrey, ducele și ducesa de Sussex au mărturisit că, înainte de a se naște Archie în mai 2019, au rămas uimiți când un membru al familiei regale a întrebat ce culoare va avea pielea copilului lor.

Winfrey a vrut să afle cine a făcut acest comentariu, dar Markle s-a eschivat și a spus că la acea vreme au existat „mai multe conversații” – deși Harry a insistat că a existat doar una: „ A fost ciudat, am fost puțin șocat”.

Ulterior, Winfrey a subliniat că ducii de Sussex i-au cerut să clarifice că acest comentariu nu a fost făcut de Regina Elisabeta sau Prințul Philip.

Bower are convingerea că memoriile lui Harry,  care sunt scrise de jurnalistul American JR Moehringer și vor  fi lansate în această toamnă , vor explora ruptura dintre Harry și Camilla.

“Meghan vrea ca familia regală să înțeleagă durerea pe care le-a provocat-o. Printre ținte, pe lângă William, Kate și Charles, ar fi Camilla, pe care Meghan a identificat-o ca fiind rasistă”.

reg8 jpg

Cartea susține, de asemenea, că anunțul reginei din februarie, că soția Prințului Charles va fi Regină, a fost întâmpinat cu „tăcere” din partea lui Harry.

„Refuzul lui Harry de a recunoaște decizia Reginei a prefigurat viitoarele probleme”, scrie Bower. „Charles are motive întemeiate să se teamă, pentru că antipatia lui Harry față de Camilla a fost reactivată de Meghan”.

„Ușor de convins, Harry a ajuns să-și trădeze tatăl, pe Camilla, familia Cambridge și chiar pe Regină”.



Recente pe Ok! Magazine

Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg