Harry și Meghan au strălucit la ceremonia de final a Jocurilor Invictus. Ducii de Sussex, plini de stil

18 septembrie, 2023

Ducele și ducesa de Sussex au participat sâmbătă la ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus.

Harry și Meghan, închidere Invictus 2023, Getty (2) jpg

Prințul Harry, Ducele de Sussex și Meghan, Ducesa de Sussex aplaudă în timpul ceremoniei de închidere a Jocurilor Invictus Düsseldorf 2023 de la Merkur Spiel-Arena pe 16 septembrie 2023. Fotografia de Joern Pollex / Getty Images pentru Invictus Games Düsseldorf 2023).

Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit toți sportivii Invictus și au marcat sfârșitul Jocurilor cu o ceremonie de închidere spectaculoasă, la care a participat președintele german Frank-Walter Steinmeier.

Sâmbătă, în seara cea mare care a închis regalul sportiv al veteranilor în Düsseldorf, Germania, Meghan Markle a strălucit într-o rochie uimitoare Raylene de la Cult Gaia, care se vinde cu 830 de lire sterline.

Stilata soție a Prințului Harry a făcut un adevărat maraton vestimentar la Jocurile Invictus, etalându-și hainele de brand și silueta impecabilă, la 42 de ani și după două sarcini.

Fosta actriță americană a furat atenția tuturor în rochia turcoaz, care-i urma linia corpului și îi flata silueta de model. Cu umerii la vedere, Ducesa de Sussex a optat pentru o coafură simplă și șic, un coc elegant, care i-a lăsat vestimentația în prim plan. Meghan Markle și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi eleganți cu toc, de culoarea pielii, de la Aquazzura și cercei statement de la Kimai.

Elegant și șic a fost și Prințul Harry, într-un costum negru. Ducii de Sussex au fost surprinși radioși la ceremonia de închidere a Galei Invictus, unde i-au aplaudat frenetic pe sportivii prezenți în competiție. Mai mult, la un moment dat, Meghan Markle le făcea bezele! Ce-i drept, mezinul Regelui Charles și consoarta sa se simt ca peștii în apă când fac baie de mulțime. Toată energia alocată evenimentului a fost din cale afară de pozitivă.

La ceremonia de închidere, Harry și Meghan s-au așezat alături de Dominic Reid, CEO-ul Jocurilor Invictus, cel responsabil de organizarea evenimentului inaugural, care a avut loc la Londra în 2014, și de Elke Budenbender, care este Prima Doamnă a Germania.

Lui Harry i s-au alăturat alți prieteni în timpul Jocurilor, inclusiv Nicky Scott, prietenul său din copilărie, de la Eton. Ei se știu de la 13 ani.

În cadrul ceremoniei, sportivii au fost încurajați frenetic de Meghan și Harry. Au existat, de asemenea, concerte ale lui Sam Ryder și Rita Ora, iar Sam a fost îndelung ovaționat de Ducesa de Sussex.

În călătoria ei la Düsseldorf, Meghan a luat o decizie surprinzătoare, deoarece a ales să plece fără anturajul ei de stiliști, coafezi și artiști de machiaj, așa cum o fac majoritatea membrilor regali în turneu. Potrivit echipei de presă a Ducesei de Sussex, după sosirea acesteia, Meghan Markle a avut la dispoziție mai puțin de o oră pentru a-și transforma look-ul. „Ea și-a făcut propria coafură și machiaj și se va descurca singură pe toată durata șederii”, a adăugat aceasta la momentul respectiv.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta  Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William foto  GettyImages jpg
India Hicks la nunta Dianei profimedia 0235756704 (5) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle sursa  GettyImages jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei a depus juramantul militar in fata tatalui sau, Regele Philippe al Belgiei  Casa Regala belgiana (1) jpg
Prințesa Anne și viceamiralul Sir Timothy Laurence, Getty (3) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu in vizita din Spania  Casa Majestatii Sale (16) jpeg
Caroline de Monaco și primul ei soț, Philippe Junot 2 profimedia 0220277682 jpg
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (2) jpg
Mike si Zara Tindall  GettyImages 1323667056 jpg
Charlene Albert Monaco profimedia 0765259119 jpg
Printesa Eugenie si Printesa Beatrice, alaturi de tatal lor, Printul Andrew GettyImages 539387856 jpg
Meghan Markle printre școlari foto  GettyImages jpg
meghan markle jpg