Harry și Meghan, forțați să tacă. Ce le pregătește familia regală dacă vor da detalii despre ce au trăit la Palat

15 iunie, 2022
nef22 jpg

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea strica orice șansă de a se împăca cu familia  regală dacă vor dezvălui ce s-a întâmplat în spatele ușilor Palatului în timpul Jubileului de platină, susține un expert regal.

Biograful și jurnalistul Duncan Larcombe a declarat recent pentru revista Closer  că „testul începe cu adevărat acum”, când familia regală renegată s-a întors la casa din California, asta după ce au sărbătorit-o timp de patru zile pe Regină.

„Au venit în Marea Britanie , la Jubileu, și au devenit din nou parte din familia  regală – ceea ce este grozav pentru marca lor și pentru Spotify, Netflix”, a spus Larcombe, referindu-se la diferitele afaceri ale cuplului.

S-a aflat că Markle, în vârstă de 40 de ani, va lansa un podcast în vară, asta pe lângă faptul că lucrează la o serie de documentare Netflix, acasă, cu Harry, 37 de ani.

„Toul depinde acum de comportamentul lor. În mod clar, s-a produs o apropiere. Dar Harry și Meghan ar strica asta dacă vreo informație privată despre weekendul Jubileului ar fi dezvăluită presei sau într-o carte”, susține expertul.

Larcombe a adăugat că are convingerea că ducele și ducesa de Sussex „vor fi tăiați total de familia regală” dacă se va întâmpla asta. „Dar, dacă aceștia acționează în mod corespunzător și dovedesc că se poate avea încredere în ei, ar putea fi un pas uriaș în direcția corectă și un nou început".

mef21 jpg

În martie 2021, Harry și Markle s-au întâlnit cu Oprah pentru un interviu usturător în care au susținut că actrița a fost judecată pentru culoarea pielii. Afirmațiile nu au făcut decât să agraveze o ruptură existentă în familie, deoarece admiratorii l-au luat imediat în vizor pe cel care se întreba ce culoare va avea Archie înainte de a se naște.

În ceea ce privește afirmațiile potrivit cărora ducele și ducesa au fost ținuți la distanță în timpul Jubileului, Larcombe crede că familia regală se teme de posibile scurgeri de informații.

„Prezența lui Harry și Meghan va fi întotdeauna problematică din cauză că există o mare cantitate de încredere ruptă”, a spus el. „Nu cred că a existat o mare interacțiune sau vreo interacțiune de la inimă la inimă, deoarece regalii se întreabă dacă ceva din ce spun ei poate ajunge pe viitor un capitol din memoriile lui Harry sau un podcast".

„Este un teritoriu neexplorat pentru membrii regali, într-adevăr. Ei nu au mai avut niciodată pe unul dintre ei „în pat” cu giganții de streaming sau cu diferite edituri”.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg