Harry și Meghan în pericol. În California e stare de urgență, din cauza unei furtuni de iarnă puternice

6 februarie, 2024

Domiciliul cel fancy al Ducilor de Sussex e în pericol? Reședința de 15 milioane de dolari din Montecito unde locuiesc Harry și Meghan va trebui să facă față furiei naturii.

Harry și Meghan pe Archwell (1) jpg

Guvernatorul Californiei Gavin Newsom a instituit starea de urgenţă, în contextul în care vestul Statelor Unite sunt afectate de o furtună de iarnă puternică.

Drumurile au fost complet inundate. Ducii de Sussex au și vecini celebri, desigur: George Clooney, Lady Gaga și Halle Berry.

Reședințele de lux ale vedetelor se confruntă cu mânia naturii, în timp ce furtunile severe își dezlănțuie furia asupra Californiei.

Statul, cunoscut pentru clima blândă și vremea însorită, se luptă în prezent cu haosul declanșat de Pineapple Express, un sistem meteorologic amenințător care a pus cartierele de fițe Beverly Hills, Malibu și Montecito în alertă maximă.

Apariția urgiei a fost perturbatoare, mai ales că a coincis cu gala premiilor Grammy din Los Angeles. Organizatorii au instalat degrabă un cort de protecție pentru oaspeți, pentru a-i proteja de furia naturii. 

Serviciul Național de Meteorologie și-a făcut treaba și a emis numeroase avertismente de inundații în mai multe localități din California, unii rezidenți fiind nevoiți să fie evacuați.

Potrivit presei, casa Ducilor de Sussex este în pericol de inundații. Imaginile din zonă sunt apocaliptice. Cu apa care a năvălit străzile, copaci căzuți și mașini avariate.

Toată povestea este cât se poate de neavenită mai ales pentru Prințul Harry, care ar vrea să plece în Anglia, la tatăl său, care l-a anunțat că are cancer. Pe de altă parte, nu-și poate abandona familia, să o lase pe Meghan singură cu doi copii, în asemenea condiții de vreme.

Sudul "Golden State" şi Los Angeles au fost afectate joi dimineaţa. Unele drumuri din oraş au fost inundate, iar o porţiune a Pacific Coast Highway, o autostradă celebră în rândul turiştilor prin panorama coastei, a fost închisă.

Unele guri de scurgere s-au revărsat, iar televiziuni locale au difuzat cu maşini în apă la o intersecţie.

Foto: Profimedia și Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg