Harry și Meghan, invitați să petreacă vara la Balmoral? Charles le-ar mai da o şansă

10 aprilie, 2024

Ce modalitate mai bună de a reduce tensiunile decât o vacanță în familie? Dornic să petreacă timp cu nepoții săi, Regele i-ar putea invita pe Ducii de Sussex să-și petreacă vacanța de vară la castelul scoțian.

Încă o mână întinsă pentru împăcare? FOTO: Profimedia, Getty Images
Încă o mână întinsă pentru împăcare? FOTO: Profimedia, Getty Images

Un semn de reconciliere? De când au renunțat la prerogativele regale și s-au mutat în Statele Unite, Prințul Harry și Meghan Markle nu și-au mai petrecut vara la castelul familiei din Balmoral. Și pe bună dreptate, relația lor cu membrii Familiei Regale a continuat să se deterioreze după publicarea cărții "Spare" și a documentarului difuzat pe Netflix, în care au dezvăluit multe secrete. Deși tensiunile persistă, Regele Charles al III-lea ar fi gata să lase deoparte aceste divergențe cu o propunere neașteptată pentru Ducele și Ducesa de Sussex. După cum a declarat o sursă apropiată Palatului pentru Page Six, monarhul bolnav de cancer ar putea invita cuplul să petreacă câteva zile la reședința sa scoțiană.

O ocazie perfectă pentru Regele Charles, bolnav de cancer, de a-şi revedea nepoţii mai mici, pe Lilibet și Archie. "Îl văd pe Charles dorindu-şi cu ardoare să îi vadă pe copii și să le întindă această ramură de măslin lui Meghan și Harry. S-ar putea să decidă că viața este prea scurtă", a spus sursa de la Palat.

Monarhul în vârstă de 75 de ani nu și-a mai văzut cei doi nepoți de la Jubileul de Platină al regretatei sale mame, Regina Elisabeta a II-a, în iunie 2022. Iar Balmoral este "cu adevărat locul ideal și relaxant pentru o reuniune". "Dacă el lansează o invitație, atunci Harry și Meghan ar trebui cu siguranță să accepte vizita", spune aceeaşi sursă. Rămâne de văzut dacă această invitație va fi acceptată, sau nu, de Harry și Meghan Markle, mai ales după inopinata vizită a mezinului la Palat, pe 6 februarie, când n-a putut petrece mai mult de o jumătate de oră cu tatăl său, fiind invitat de Camilla să părăsească Palatul, pentru a-i oferi linişte monarhului, nu agitaţie.

FOTO: Pixabay, Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg