Harry și Meghan Markle au anunțat că Lilibet a fost botezată la Montecito și că are titlul de prințesă

8 martie, 2023

Purtătorul de cuvânt al Ducilor de Sussex a confirmat că Lilibet Diana, în vârstă de un an și nouă luni, a fost botezată la data de 3 martie.

Ducii de Sussex și Lilibet PNG

Ceremonia a avut loc pe 3 martie, în casa Prințului Harry și a lui Meghan Markle din Montecito, Santa Barbara. Un purtător de cuvânt al cuplului a confirmat știrea pentru presa americană: „Pot confirma că Prințesa Lilibet Diana a fost botezată vineri, 3 martie, de către arhiepiscopul Los Angeles-ului, reverendul John Taylor”.

Regele Charles, Regina Camilla, Prințul William și Kate Middleton au respins invitația Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a participa la botezul fiicei lor, susține o sursă regală. Evenimentul intim de pe proprietatea lor din Montecito a avut aproximativ 20-30 de participanți, dar cei mai în importanți membri ai familiei regale britanice nu s-au numărat printre ei.

Aceasta este prima dată când Lilibet Diana a fost menționată în mod public cu titlul de „Prințesă”, un titlu pe care l-a primit la urcarea pe tron a bunicului ei, Regele Charles al III-lea.

O sursă regală a confirmat că regele a fost informat cu privire la intenția lui Harry și Meghan de a folosi titlurile de prinț și de prințesă pentru copiii lor, spunând: „Conversațiile necesare au avut loc înainte de știrile de astăzi (despre botezul lui Lilibet).” Un reprezentant al lui Harry și al lui Meghan a sugerat că cei doi plănuiesc să folosească, de-acum încolo, titlurile de prinț și prințesă pentru copiii lor.

Invitații la botez au fost în principal membri ai familiei lui Meghan Markle și prieteni deja rezidenți în SUA.

O sursă apropiată ducilor, citată de People, a declarat că mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, și Tyler Perry, nașul lui Lilibet Diana, s-au numărat printre aparițiile notabile la ceremonie.

Odată ce ceremonia s-a încheiat, participanții au petrecut după-amiaza mâncând și dansând, proaspăt botezată Lilibet bucurându-se, la rândul ei, de un dans cu fratele ei mai mare, Archie.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg