„Harry și Meghan Markle nu s-ar fi căsătorit niciodată dacă Prințesa Diana ar fi trăit”. Cine spune asta?

20 mai, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle, ducele și ducesa de Sussex, nu s-ar fi căsătorit niciodată dacă mama lui, Prințesa Diana, ar fi fost în viață, susține un expert regal.

meghan diana jpg jpeg

Duminică, 19 aprilie, s-au împlinit șase ani de când Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în cadrul unei nunți regale fastuoase, care a avut loc în capela St George de la castelul Windsor.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018, cuplul spunând "Da" înconjurat de prieteni, familie și persoane dragi, în timp ce lumea a urmărit evenimentul istoric televizat. Dar dacă Prințesa Diana, mama lui Harry, ar mai fi fost în viață, un expert regal crede că nunta nu ar mai fi avut loc. 

În martie, Dickie Arbiter a vorbit la Times Radio despre Prințul Harry și Meghan Markle. Comentatorul familiei regale britanice, care a fost purtătorul de cuvânt al Reginei Elisabeta a II-a din 1988 până în 2000, a spus că el crede că dacă Prințesa Diana ar fi trăit, Harry și Meghan nu s-ar fi căsătorit.

În urmă cu două luni, el a declarat: "Dacă Diana ar fi fost în viață, mă îndoiesc că Harry s-ar fi căsătorit cu Meghan. Diana era foarte atentă cu băieții ei, erau copiii ei. I-a protejat și i-ar fi protejat de oricine ar fi considerat că nu este persoana potrivită”.

„Opinia mea personală este că Harry s-a grăbit să se căsătorească." El a continuat spunând că el crede că Prințesa Diana, care din păcate a murit în 1997, ar fi pus un "semn de întrebare", menționând că el crede că Harry nu ar fi fost unde este acum dacă Diana ar fi fost încă în viață.

De-a lungul timpului, în mediul online, unii fani regali au susținut și ei că Prințesa Diana nu ar fi fost de acord ca Harry să se căsătorească cu Meghan Markle. „Am spus de la început că Diana nu ar fi aprobat-o niciodată", a comentat o persoană pe Youtube la un clip video.

„Sunt absolut de acord. Nu cred că Megan Markle ar fi putut să se apropie de Harry. El nu s-ar fi căsătorit NICIODATĂ cu această femeie", a transmis altcineva. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg