Harry şi Meghan Markle, prima vizită oficială în Irlanda de Nord. Fosta actriţă l-a sorbit din priviri pe prinţ

23 martie, 2018
Prince Harry And Meghan Markle Visit Northern Ireland jpeg

Prinţul Harry şi Meghan Markle au sosit în această dimineaţă la Belfast, în Irlanda de Nord, pentru prima lor vizită oficială în calitate de cuplu, cu doar două luni înainte de nunta regală. Iar Meghan Markle şi-a intrat foarte bine în rolul de viitoare membră a Familiei Regale a Marii Britanii, acompaniindu-l pe logodnicul său la îndatoririle regale.

Imaginea dragostei.

Totuşi, cu o notorietate poate la fel de mare ca a lui Harry, fosta actriţă reuşeşte uneori să-l eclipseze, oamenii fiind impresionaţi de eleganţa ei, dar şi de spiritul plin de energie pozitivă. Mai îndrăgostiţi ca niciodată, aşa au părut cei doi logodnici în prima lor vizită oficială, tocmai în capitala Irlandei de Nord, iar Meghan l-a sorbit din priviri pe frumosul ei prinţ pe tot parcursul evenimentului. Au zâmbit şi au fost primiţi cu flori şi aplauze în interiorul Centrului de Expoziţii Eikon din Lisburn. Apariţiile nu se vor opri aici, căci Harry şi Meghan se vor întâlni astăzi cu oamenii din Belfast. Este o vizită surprinzătoare din partea cuplului, una neanunţată, dar care i-a bucurat pe simpatizanţii monarhiei.

Un cuplu elegant la prima lor vizită oficială în Irlanda de Nord.

Primul turneu regal înainte de nunta programată în luna mai, o ocazie perfectă pentru Harry de a-şi prezenta logodnica. Iar Meghan a fost pur şi simplu superbă. Cunoscută pentru simţul estetic rafinat şi mai mereu surprinzătoare din punct de vedere stilistic, Meghan a mai marcat o apariţie fashion.

De data aceasta, logodnica Prinţului Harry a purtat un outfit primăvăratic, sofisticat, care a înglobat culorile verde pădure şi maro, alături de două piese vestimentare nude.

L-a sorbit din priviri pe Harry.

Toţi ochii au fost aţintiţi asupra lui Meghan, doar ochii lui Meghan au fost mereu îndreptaţi spre prinţul ei. O fashionistă desăvârşită, a purtat un palton midi, bej, de la Mackage, care a completat perfect fusta cu volan creată de Greta Constantine. Şi de data aceasta Meghan a purtat o creaţie a bunei sale prietene, Victoria Beckham, mai exact acest pulover alb.

image

Desigur, pantofii şi geanta au fost în contrast cu nuanţa fustei. Meghan a ales o pereche de stiletto din piele întoarsă, semnaţi Prada, şi o geantă de inspiraţie vintage Charlotte Elizabeth. Machiajul a fost impecabil, iar coafura i s-a potrivit de minune. A optat pentru părul prins într-un coc răvăşit, la baza gâtului. Harry s-a ridicat şi el la întâlţimea aşteptărilor, fiind la fel de elegant ca viitoarea sa soţie.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg