Harry și Meghan merg la încoronarea Regelui Charles? Au primit invitația oficială

6 martie, 2023

E oficial! Meghan Markle și Prințul Harry au primit invitația la încoronarea Regelui Charles, care va avea loc pe data de 6 mai. Cei doi nu au confirmat încă dacă participă.

Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg

Un purtător de cuvânt al ducelui și ducesei de Sussex a declarat pentru The Sunday Times, în weekend: „Pot confirma că ducele a primit recent o corespondență prin e-mail de la biroul Majestății Sale cu privire la încoronare. O decizie imediată cu privire la participarea sau nu a Ducelui și Ducesei nu va fi dezvăluită de noi în acest moment”.

În schimb, Palatul Buckingham nu a făcut niciun comentariu despre invitația lui Meghan Markle și a Prințului Harry la încoronarea Regelui Charles.

Luna trecută, un prieten apropiat al Prințului Harry și al lui Meghan Markle a anunțat că încă nu fusese trimisă nicio invitație de către Regele Charles la evenimentul istoric. Cu toate acestea, o persoană din interiorul palatului a declarat că cei doi vor fi invitați cu siguranță la încoronarea Regelui Charles.

Într-un interviu acordat lui Tom Bradby în legătură cu cartea sa, „Spare”, Prințul Harry a spus, cu câteva săptămâni în urmă, despre încoronare: „Sunt multe lucruri care se pot întâmpla de acum până atunci. Dar, știți, ușa este întotdeauna deschisă. Mingea este în terenul lor. Sunt multe de discutat și chiar sper că sunt dispuși să se așeze la masă și să vorbească despre asta”.

Relație tensionată între Regele Charles și Prințul Harry și Meghan Markle

Relația dintre ducii de Sussex, care s-au mutat în California, în 2020, și familia regală e una tensionată, mai ales în urma dezvăluirilor făcute de Prințul Harry în cartea sa, „Spare”. Totodată, Regele Charles i-a lăsat recent pe Meghan Markle și pe Harry fără casă în Marea Britanie.

Recent, Palatul Buckingham a emis un anunț de evacuare către Harry și Meghan din Frogmore Cottage. O sursă apropiată familiei regale a declarat următoarele pentru publicația The Sun: „Acest lucru înseamnă cu siguranță sfârșitul vieții lui Harry și a lui Meghan în Marea Britanie.

Frogmore Cottage, o casă de pe domeniul Frogmore Estate din Windsor, dăruită Ducelui și Ducesei de Sussex de către Regina Elisabeta a II-a în 2018, drept cadou de nuntă, este singura reședință care le-a mai rămas în Marea Britanie celor doi.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg