”Harry și Meghan, prea plictisitori pentru Hollywood! Să plece în Anglia, nu suntem supușii lor”

2 mai, 2023

Acuze grave pentru Ducii de Sussex! O celebră personalitate media americană le transmite câteva gânduri, fără menajamente. În ciuda faptului că s-au mutat în SUA de câțiva ani, Prințul Harry și Meghan Markle dau senzația că nu se integrează nici aici.

harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg

Și de parcă nu erau destul de atacați de presa britanică, acum începe și cea americană să îi ia în vizor. Perez Hilton, una dintre cele mai vocale personalități media americane, blogger celebru și editorialist în vârstă de 45 de ani, le-a transmis Ducilor de Sussex câteva mesaje usturătoare!

Perez Hilton, una dintre cele mai vocale personalități media americane
Perez Hilton, una dintre cele mai vocale personalități media americane

Perez Hilton e de părere că Harry și Meghan ar trebui să-și facă bagajele și să se întoarcă în Marea Britanie, acolo unde sunt recunoscuți după titlurile regale. ”Sincer, chiar ar trebui să renunțe și să plece în Anglia”, a declarat Hilton în exclusivitate pentru Page Six la deschiderea unui nou casino din Las Vegas, sâmbătă.

”E inevitabil. Nu vreau să pară o insultă, dar ei sunt de-a dreptul plictisitori. Singurul lucru interesant la ei este că au o familie în Marea Britanie și toată drama care s-a țesut în jurul lor.”

Sussex, Harry și Meghan (1) jpg

Blogger-ul care este expert în știri mondene și bârfe face și o previziune. Perez Hilton e de părere că Harry și Meghan nu vor mai rezista prea mult în America.

”Aici, în SUA, nu sunt regali pentru noi. Noi nu suntem supușii lor. Ei sunt doar celebrități și trebuie să respecte codul celebrităților. Celebritatea nu se păstrează din inerție, trebuie să muncești pentru ea! Cine vrea să se mențină ca star, trebuie să-și alimenteze statutul cu conținut, așa cum își alimentează mașina cu combustibil.”, a mai spus, necruțător, Perez Hilton.

Bloggerul recunoaște că Meghan Markle e mai versată și că s-a împrietenit cu starurile. ”Iese regulat cu Katy Perry și Orlando Bloom, cu Ellen DeGeneres, cu Oprah Winfrey. Da, asta este o practică specifică a Hollywood-ului”.

Cu toate acestea, Hilton atenționează, nici prieteniile nu sunt aici pentru totdeauna. ”Ei sunt acum ca într-o lună de miere aici și am sentimentul că aceasta se va sfârși, vor împacheta și pleca și Anglia, acolo unde le e mai bine, chiar dacă nu sunt membri regali activi”, a mai adăugat necruțătorul editorialist.

Toate acestea chiar înainte de încoronare, eveniment pe care Meghan Markle pare că-l va rata nepermis, dacă ne luăm după previziunile lui Hilton.

Foto: Profimedia/Getty



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg