Harry și Meghan se agață acum de familia regală, mai ales că pierd zilnic din simpatia americană

30 martie, 2023
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg

În 2023, lucrurile par să se schimbe pentru exilații Harry și Meghan Markle. Dacă în 2020 au ajuns pe ”tărâmul făgăduinței” și toți simțeau o imensă compasiune pentru ei, drama lor începe să devină o melodramă.

Un expert regal reamintește că simpatia de care au beneficiat s-a datorat mereu și exclusiv faptului că fac parte din familia regală britanică, iar asta nu ar trebui să uite niciodată.

Kinsey Schofield, gazda podcast-ului To Di for Daily, afirmă că Ducii de Sussex au intrat într-o vrie, dorind să rămână cât se poate de relevanți în SUA. În ciuda faptului că Prințul Harry și Meghan Markle au încercat printr-o carte și un serial să se autovictimizeze în cadrul familiei regale, cumva oamenii încep să devină imuni în fața unei tânguieli fără de sfârșit.

Cei doi continuă să facă pe interesanții, nedezvăluind nici până la ora actuală dacă au de gând sau nu să onoreze invitația Regelui Charles la încoronarea sa și a Camillei.

Jocurile Ducilor de Sussex țin de mereu de conjuncturi și de negocieri. Nu ar mira pe nimeni dacă în vizita surpriză a Prințul Harry, acesta ar fi negociat cu tatăl său condițiile participării la încoronare. 

Prinţul Harry s-a prezentat luni dimineaţă la Curtea Supremă din Londra, unde s-a desfășurat o audiere în cadrul procesului intentat companiei care publică tabloidul Daily Mail, Associated Newspaper (ANL), acuzată de mai multe celebrităţi că a obţinut o serie de informaţii personale într-o manieră ilegală.

Este pentru prima dată când Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie de la publicarea, în ianuarie, a volumului său exploziv de memorii „Spare”. Ultima sa vizită a avut loc în septembrie, când a participat la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, regretata sa bunică.

Kinsey Schofield atenționează totuși în legătură cu popularitatea în scădere a celor doi. Îi sfătuiește voalat să țină cu dinții de poziția lor regală, căci aceasta pare a fi tichetul câștigător pentru ei.

E greu de crezut că publicul va mai fi interesat de viața lor, odată ce-și vor fi pierdut titlurile regale.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg