Harry şi Meghan şi-au dezamăgit fanii cu felicitarea lor de Crăciun!

16 decembrie, 2018
8 gettyimages 1055648016 jpg jpeg

Ducii de Sussex şi-au propus să ne ofere tuturor cel mai frumos cadou de Sărbători, însă nu puţini au fost cei care de-abia aşteptau ca fericitul cuplu să-şi facă publică felicitarea de Crăciun şi au fost uşor dezamăgiţi de aceasta. Ce i-a nemulţumit?

E adevărat că 2018 nu s-a încheiat încă şi că anul acesta am avut parte de o nuntă ca-n poveşti, cu un prinţ la care viseau numeroase domnişoare din întreaga lume – Harry, pe numele lui – şi o “Cenuşăreasă” precum Meghan Markle, care avea şanse minime să facă vreodată parte dintr-o familie regală europeană – fiind divorţată, americană, de culoare şi actriţă pe deasupra – , dar iată că destinul i-a apropiat pe cei doi în cel mai surprinzător şi mai frumos mod cu putinţă. Însă tot nu e un motiv întemeiat ca să revenim cu fiecare ocazie la Nunta Anului, spun unii!

image

Din 19 mai până acum a trecut ceva timp şi s-au întâmplat destule pentru cei doi viitori părinţi, aşadar mulţi nu văd de ce a fost necesar ca pe felicitarea de Crăciun să fie tocmai o poză de la nunta petrecută acum mai bine de jumătate de an! Dar asta a fost doleanţa Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle, iar noi trebuie să ne consolăm cu gândul că măcar nu e o fotografie pe care să o ştim deja din ziua lor cea mare.  

Astfel, pe 14 decembrie, Palatul Kensington a făcut publică o imagine cu cei doi soţi, din timpul nunţii lor, pe care fanii acestora s-au bucurat să o vadă, însă nu în asemenea măsură încât să fie peste măsură de încântaţi. Cel mai probabil, admiratorii cuplului regal îşi doreau o fotografie nouă cu Ducii de Sussex, mai ales că Meghan este însărcinată acum şi burtica ei de gravidă – care creşte pe măsură ce trec lunile – este un motiv de mare bucurie şi admiraţie în rândul publicului britanic sau de oriunde.

Felicitarea de Crăciun a Ducilor de Sussex

image

Ce-i drept, imaginea de pe felicitarea de Crăciun este foarte frumoasă, romantică şi glamorous, cei doi fiind îmbrăţişaţi şi privind, din grădinile din Frogmore House, la artificiile spectaculoase, care evocă parcă viitorul lor strălucitor şi plin de surprize plăcute. Fotografia este realizată de Chris Allerton şi, cum spuneam, va fi imaginea de pe felicitarea de Crăciun a cuplului regal.

Dar cum a dezamăgit această fotografie romantică? Au existat, se pare, două motive de mare nemulţumire în rândul admiratorilor regali – în primul rând imaginea relatează un moment frumos, dar care a trecut de ceva timp, deci fotografia nu este actuală, şi, în al doilea rând, cei doi protagonişti nici măcar nu stau cu faţa la privitor, aşadar nimeni nu poate vedea fericirea de la chipul lor.

Brusc, Ducii de Sussex sunt mai discreţi decât ne-au obişnuit, ceea ce nu a picat deloc bine pentru fanii lor care sperau la o felicitare de Crăciun care să fie şi mai înduioşătoare decât cea a Ducilor de Cambridge!

Felicitarea de Crăciun a Ducilor de Cambridge

image

Ce părere aveţi, felicitarea Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle este sau nu mai frumoasă decât a “rivalilor” lor, Prinţul William, Kate Middleton şi cei trei copii ai lor?        Recente pe Ok! Magazine

printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg
Regele Charles al III lea   GettyImages 1211550012 jpg
Regina Mathilde in Africa de Sud jpg
Charles Getty jpg
Guillaume si Stephanie de Luxembourg, cu fiul lor, Charles   pagina oficiala jpg
Prințesele cu forme jpg
Nunta Lady Amelia  jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg