Harry și Meghan, tăiați de pe listă? Regele Charles nu i-a invitat la viitoarea reuniune de familie

1 august, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle "nu sunt "așteptați" să se alăture Regelui Charles la Balmoral luna viitoare, susține un expert regal.

Meghan Markle, Prințul Harry  GettyImages jpg

Potrivit expertului regal Robert Jobson, Prințul Harry și Meghan Markle au primit o "invitație deschisă" de a participa la reuniunea de la Balmoral, dar nu au fost invitați personal de Regele Charles.

El a spus: „Harry și Meghan au primit o "invitație deschisă" pentru a se alătura reuniunilor de familie, dar nici o urmă de invitație de la rege pentru escapada de vară”. Vorbind în numele unei persoane din interior, el a spus că "nu există prea mult dialog" între rege și fiul său mai mic și că unele convorbiri sunt "mai fragmentate" acum că Charles este rege.

De asemenea, s-a speculat că regele ar fi ales Birkhall Lodge, care este situată tot pe domeniul Balmoral, ca bază principală pentru vizita anuală de vară.

Desprinzându-se de tradiția răposatei sale mame, ar fi pentru prima dată când un monarh nu este prezent la Castelul Balmoral. Charles a moștenit Birkhall Lodge, care se întinde pe o suprafață de 50.000 de acri, de la regretata sa bunică, regina mamă, care a murit în 2002. Actualul rege a descris-o anterior ca fiind "un loc atât de special" și obișnuia să îi ducă acolo în mod regulat pe cei doi fii ai săi, Harry și William, în vacanțe. O neprezentare a lui Harry și Meghan ar însemna, de asemenea, că cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet, nu vor petrece vara cu rudele lor din Marea Britanie.

Pentru express.co.uk, Jobson a adăugat: „Mă întreb ce ar fi făcut regretata Elisabeta a II-a în această situație". 

Unde și-ar putea petrece Meghan și Harry vacanța de vară alături de Archie și Lilibet 

Prințul Harry și Meghan Markle se gândesc, probabil, cum pot petrece timpul cu cei doi copii mici, Prințul Archie, în vârstă de patru ani, și Prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani, în timpul vacanței de vară. În ciuda faptului că micuții lor nu sunt încă de vârstă școlară, cuplul va dori să îi țină ocupați pe cei mici în pauza de la grădiniță, scrie express.co.uk.   

Prințul Archie merge la o grădiniță în apropierea casei familiei din Montecito, California, dar nu se știe încă dacă și Lilibet face același lucru. Spre deosebire de Marea Britanie, copiii din SUA nu sunt obligați să înceapă școala până la împlinirea vârstei de șase ani, ceea ce înseamnă că Harry și Meghan au și mai mult timp pentru a-i ține ocupați pe copii. Locuința familiei nu duce lipsă de activități, în documentarul lor de pe Netflix au arătat că locuința lor are terenuri pentru plimbări, precum și o piscină.

Familia Sussex are, de asemenea, câini și găini. Printre vecinii celebri se numără Oprah Winfrey, Tom Cruise și Ellen DeGeneres. Proprietatea lui Harry și Meghan este situată pe un drum privat, cu o alee lungă și porți mari de securitate. Cu toate acestea, dacă vor să se abată de la confortul casei lor, au o serie de opțiuni la ușă.

Montecito găzduiește o serie de plaje frumoase care se întind pe toată lungimea coastei. Grădina zoologică din Santa Barbara este, de asemenea, un loc popular pentru a vedea mii de animale, inclusiv maimuțe, leoparzi, urși și pinguini. Centrul Ty Warner Sea Center din apropiere oferă, de asemenea, familiei posibilitatea de a observa viața marină.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg