Harry și Meghan, umiliți încă o dată de familia regală? Dorința lor cea mare e ignorată

5 decembrie, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi fost umiliți, deoarece invitația lor de a petrece Crăciunul alături de familia regală "a fost retrasă" înainte de a fi trimisă.

Harry și Meghan pe Archwell (1) jpg

Se zvonea că Prințul Harry și Meghan Marrkle, împreună cu copiii lor, prințul Archie, în vârstă de patru ani, și prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani, vor petrece sărbătorile de anul acesta în Marea Britanie. Ar fi fost prima dată când cuplul ar fi petrecut Crăciunul alături de familia regală din 2018. Cu toate acestea, un expert regal a sugerat că tatăl lui Harry, Regele Charles, ar fi putut anula invitația după lansarea noii cărți explozive a lui Omid Scobie 's, Endgame.

Harry și Meghan au petrecut ultima dată Crăciunul alături de membrii seniori ai familiei regale, inclusiv alături de prințul William și Kate Middleton, în 2018, la doar șapte luni după ce s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii la Windsor. S-a speculat că familia se va întoarce în Marea Britanie pentru a petrece ziua de Crăciun cu Regele Charles, pentru a se împăca. 

Cu toate acestea, expertul regal Richard Eden a sugerat că orice invitație trimisă de rege fiului său cel mic va fi cel mai probabil retrasă. "Bănuiesc că ei, Harry și Meghan, sunt probabil supărați pe Scobie ca și restul familiei regale", a explicat el, conform Mirror

"În ultimele săptămâni, soții Sussex au încercat cu disperare să se împace cu regele Charles, telefonându-i de ziua lui de naștere și, în plus, și-au pus prietenii să lanseze zvonuri cum că ar dori să fie invitați la Sandringham de Crăciun. Din câte am auzit, orice invitație care ar fi putut fi lansată va fi retrasă", a adăugat sursa regală pentru Daily Mail.

În 2019, deși erau încă membri seniori ai Familiei Regale, Meghan și Harry au decis să petreacă primul Crăciun al fiului lor cu mama lui Meghan, Doria Ragland, în America. Cuplul s-a mutat în SUA după ce s-a retras din familia regală în 2020.

De atunci, ei și-au petrecut ultimele trei Crăciunuri în SUA. Cu toate acestea, au existat zvonuri potrivit cărora cuplul ar fi dispus să accepte o invitație din partea familiei regale în acest an.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg