Hobby-ul preferat al Prințului Louis, dezvăluit de tatăl său înainte de a împlini 6 ani! Iubește sportul

21 aprilie, 2024

Toți copii Prințul William și ai lui Kate Middleton sunt pasionați de sport! Prințul Louis are și unul preferat!

Prințul Louis foto Profimedia jpg

Prințul de Wales și-a reluat îndatoririle regale în această săptămână, după ce a petrecut aproape o lună în reședința da din Norfolk împreună cu soția sa, prințesa de Wales, și cei trei copii ai lor, în perioada Paștelui.

Joi, în timpul unei vizite la organizația caritabilă de distribuire a alimentelor Surplus to Supper din Surrey, Prințul William a dezvăluit ce interese are acum fiului său cel mic, Prințul Louis. 

Când a fost prezentat membrilor organizației caritabile, care funcționează la Sunbury Cricket Club, Prințul William a dezvăluit cât de mult "iubește" cricketul Prințul Louis. Comentariul drăguț vine cu câteva zile înainte ca cel mai mic dintre copiii Prințului William și ai lui Kate să împlinească șase ani, pe 23 aprilie.

Dragostea pentru sport nu este o surpriză, deoarece copiii lor sunt deja mari fani ai fotbalului, rugby-ului și tenisului. În ultimii ani, cuplul și-a dus copiii mai mari, George, în vârstă de zece ani, și Charlotte, în vârstă de opt ani, la unele evenimente majore, inclusiv la Euro 2020, la Jocurile Commonwealth 2022 și la Wimbledon.

În februarie 2022, Prințesa Kate a dezvăluit că fiii ei, Prințul George și Prințul Louis, sunt jucători pasionați de rugby, descriindu-l pe Louis, pe atunci în vârstă de trei ani, drept "kamikaze".

Vorbind despre entuziasmul copiilor ei pentru rugby, atunci când s-a alăturat unui antrenament al echipei de rugby a Angliei pe stadionul Twickenham, Kate Middleton a spus: „Cu toții se bucură, Louis este un kamikaze, ne facem griji pentru că atunci când va crește, va fi în mijlocul tuturor lucrurilor".

Apariția de joi a Prințului William a fost și prima de când Kate Middleton a anunțat în martie că suferă de cancer. La angajamentul regal, el a părut emoționat în timp ce voluntara Rachel Candappa i-a înmânat două cărți de însănătoșire pentru Prințesa de Wales și pentru Regele Charles, care urmează și el un tratament împotriva cancerului.

„Mulțumesc foarte mult, ce drăguț", a spus Prințul William. Iar când Rachel a vorbit despre Prințesa de Wales, spunându-i să "aibă grijă de ea", William a promis: "Așa voi face".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg