Iar a copiat-o Kate pe Meghan? Ducesa de Sussex este un adevărat fashion trend-setter

24 noiembrie, 2023

Cele două soții, cea a Prințului William și cea a Prințului Harry sunt la cuțite .... dintotdeauna. Este deja de notorietate ceea ce presa tabloidă numește ”războiul cumnatelor”.

FotoJetMegșiKate jpg

Ei bine, Kate Middleton a făcut recent senzație într-o ținută all-red, ceea ce a dus cu gândul la o apariție la fel de spectaculoasă a lui Meghan Markle în 2020, când a fost prezentă alături de Prințul Harry la Festivalul de muzică Mountbatten la Royal Albert Hall.

Meghan Markle în roșu, Profimedia (3) jpg

Atunci cocheta brunetă a îndrăznit și a câștigat. S-a afișat complet în roșu: rochie, pantofi, poșetă, întocmai ca Prințesa de Wales.

Meghan Markle în roșu, Profimedia (4) jpg

Mai nou, femeile regale au făcut o pasiune pentru roșu complet, imediat după ce toate s-au afișat în deja celebrul costum alb, taior și pantaloni.

Meghan Markle în roșu, Profimedia (2) jpg

Dar în general, se poate remarca faptul că Meghan Markle știe să dea tonul în modă. Are Ducesa multe ”păcate”, dar la capitolul fashion este sclipitoare.

Kate în roșu jpg

Duminică, de Ziua Națională a Principatului Monaco, și cocheta Prințesă Charlene a optat pentru o splendidă ținută complet roșie, care făcea un contrast excepțional cu părul ei blond.

Printesa Charlene si Printul Albert de Monaco, impreuna cu Printul Jacques, Printesa Gabriela, Printesa Caroline de Hanovra si Printesa Stephanie de Monaco de Ziua Nationala a Principatului Monaco   Palais Princier (13) jpg

Nu este un secret că Meghan Markle are stil. Ori de câte ori avem ocazia s-o admirăm, face dovada că știe bine să-și aleagă hainele. Nici nu mai este acum împiedicată de vreo rigoare regală, însă este mai elegantă ca oricând.

Și nu cred că ni se pare, dar Ducesa de Sussex a devenit clar o sursă de inspirație pentru celelalte femei regale și implicit pentru cumnata sa, Kate Middleton.

Soția Prințului Harry, acum în vârstă de 42 de ani, a uimită într-o rochie roșie superbă de la Safiyaa, când a participat la Festivalul de Muzică Mountbatten alături de Duce, în 2020. Rochia a costat 1.295 de lire sterline și avea acest detaliu interesant la umeri, pelerină - bolero.

A completat look-ul regal cu o pereche de pantofi roșii de la Aquazurra – unul dintre brandurile preferate ale lui Meghan Markle - din piele întoarsă. Alte detalii uimitoare, care țin de rafinamentul său au fost superbii cercei de la Simone Rocha și clutch-ul elegant din satin de la Manolo Blahnik.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi   profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg