Iar a copiat-o Kate pe Meghan? Ducesa de Sussex este un adevărat fashion trend-setter

24 noiembrie, 2023

Cele două soții, cea a Prințului William și cea a Prințului Harry sunt la cuțite .... dintotdeauna. Este deja de notorietate ceea ce presa tabloidă numește ”războiul cumnatelor”.

FotoJetMegșiKate jpg

Ei bine, Kate Middleton a făcut recent senzație într-o ținută all-red, ceea ce a dus cu gândul la o apariție la fel de spectaculoasă a lui Meghan Markle în 2020, când a fost prezentă alături de Prințul Harry la Festivalul de muzică Mountbatten la Royal Albert Hall.

Meghan Markle în roșu, Profimedia (3) jpg

Atunci cocheta brunetă a îndrăznit și a câștigat. S-a afișat complet în roșu: rochie, pantofi, poșetă, întocmai ca Prințesa de Wales.

Meghan Markle în roșu, Profimedia (4) jpg

Mai nou, femeile regale au făcut o pasiune pentru roșu complet, imediat după ce toate s-au afișat în deja celebrul costum alb, taior și pantaloni.

Meghan Markle în roșu, Profimedia (2) jpg

Dar în general, se poate remarca faptul că Meghan Markle știe să dea tonul în modă. Are Ducesa multe ”păcate”, dar la capitolul fashion este sclipitoare.

Kate în roșu jpg

Duminică, de Ziua Națională a Principatului Monaco, și cocheta Prințesă Charlene a optat pentru o splendidă ținută complet roșie, care făcea un contrast excepțional cu părul ei blond.

Printesa Charlene si Printul Albert de Monaco, impreuna cu Printul Jacques, Printesa Gabriela, Printesa Caroline de Hanovra si Printesa Stephanie de Monaco de Ziua Nationala a Principatului Monaco   Palais Princier (13) jpg

Nu este un secret că Meghan Markle are stil. Ori de câte ori avem ocazia s-o admirăm, face dovada că știe bine să-și aleagă hainele. Nici nu mai este acum împiedicată de vreo rigoare regală, însă este mai elegantă ca oricând.

Și nu cred că ni se pare, dar Ducesa de Sussex a devenit clar o sursă de inspirație pentru celelalte femei regale și implicit pentru cumnata sa, Kate Middleton.

Soția Prințului Harry, acum în vârstă de 42 de ani, a uimită într-o rochie roșie superbă de la Safiyaa, când a participat la Festivalul de Muzică Mountbatten alături de Duce, în 2020. Rochia a costat 1.295 de lire sterline și avea acest detaliu interesant la umeri, pelerină - bolero.

A completat look-ul regal cu o pereche de pantofi roșii de la Aquazurra – unul dintre brandurile preferate ale lui Meghan Markle - din piele întoarsă. Alte detalii uimitoare, care țin de rafinamentul său au fost superbii cercei de la Simone Rocha și clutch-ul elegant din satin de la Manolo Blahnik.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg