„Iată că m-am întors”! Revenirea Genovevei Casanova, presupusa amantă a Regelui Frederik al Danemarcei

8 martie, 2024

Genoveva Casanova, care a fost fotografiată cu Regele Frederik al Danemarcei la Madrid, în octombrie anul trecut, a revenit pe Instagram după ce a luat o pauză de la viața online.

Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg

În vârstă de 47 de ani, Genoveva Casanova a revenit pe Instagram, unde a distribuit mai multe fotografii cu ea în care zâmbește la soare după ce și-a plimbat câinele în natură. În dreptul pozelor, ea a scris: "Bună ziua tuturor! Iată că m-am întors!

Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care au ținut la mine în ultimul an, celor care au înțeles absența și tăcerea mea și celor care mi-au trimis mesaje de dragoste și sprijin. Nu aveți idee cât de mult a însemnat pentru mine. Vă mulțumesc foarte mult!

Au fost câteva luni în care am avut nevoie de liniște și pace, dar deja fac tot ce pot pentru a putea reveni încet-încet la viața mea normală și pentru a-mi îndeplini angajamentele de la serviciu. Încă o dată, un milion de mulțumiri! Taj și cu mine vă lăsăm cel mai frumos zâmbet cu câteva fotografii de la plimbarea noastră din această după-amiază și vă dorim o noapte foarte bună".

Retragerea din mediul online a Genovevei Casanova a intervenit după ce în toamna anului trecut revista spaniolă Lecturas a publicat imagini cu aceasta alături de Regele Frederik al Danemarcei, pe atunci prinț moștenitor. La vremea respectivă ea a negat că ar avea vreo relație romantică cu monarhul, în timp ce palatul regal danez nu a făcut niciun comentariu.

Cei doi au văzut împreună galerie de artă din Madrid, iar după ce au vizitat expoziția, Regele Frederik și Genoveva Casanova s-au plimbat prin Parcul El Retiro și au luat împreună o cină la restaurantul "El Corral de la Morería", în inima Madridului.

De curând, publicația spaniolă Hola a relatat că Regele Frederik a vizitat Madridul, în urmă cu trei săptămâni, vizita fiind una privată. Nu se cunosc alte detalii despre călătorie, dar se înțelege că regele vizitează regulat Spania.

Genoveva Casanova a fost căsătorită anterior cu călărețul Cayetano Martínez, care este actualul conte de Salvatierra și duce de Arjona. S-au căsătorit în 2005, dar au divorțat trei ani mai târziu. Fostul cuplu are doi gemeni, pe Luis și Amine, în vârstă de 22 de ani.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg